Luxusný 3-i byt na prenájom v Bojniciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Bojnice
Ulica.: Prievidzská
107 m²
2
1
3
áno - 1
nie
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. + energie podľa spotreby, +energie
Ponúknite vlastnú cenu

5501x zobrazená v zozname / 111x zobrazená detailne / 111x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom zariadený luxusný 3-izbový byt v Bojnicich, ul. Prievidzská. Plocha: úžitková 107 m2.

Nachádza sa na 1. poschodí z 2. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: vaňa s masážnymi tryskami, sprchový kút, závesné WC, práčka. Vybavenie kuchyne: nová kuchynská linka, umývačka riadu, mikrovlnka, el. varná doska, el. rúra. Z kuchyne je vstup do priestrannej komory. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: zateplená. Kúrenie: podlahové plynové + teplovzdušný krb. Kuchyňa je spojená s obývačkou. Z obývačky je výstup na veľkú terasu (15 m2). Ostatné vybavenie: vstavané skrine v predsieni a spálni, televízor, internet. Bytový dom má v oplotenom dvore vlastné parkovisko pre 10 aút, plus detské ihrisko

Výhody: luxusný, slnečný, v tesnej blízkosti, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, blízkosť centra Bojníc, Lidla, zateplený bytový dom.

Cena 700€/mesiac + energie podľa spotreby. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné, rezervačný poplatok 700€. Byt je voľný ihneď.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha107 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetiné
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ziné
Krbáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky