Luxusný 4i byt vo vile POD BÔRIKOM, Kráľovské údolie

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Kráľovské údolie
170 m²
2
2
4
áno - 2 autá
áno
áno
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
2.700,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

488x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TO

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom EXKLUZÍVNY a LUXUSNÝ 4-izbový BYT s VEĽKOU TERASOU A DYCHBERÚCIM VÝHĽADOM na Dunaj a Rakúsko, v NOVOSTAVBE v pokojnej a BEZPEČNEJ lokalite Bratislava I. Kráľovské údolie. Byt má celkovú podlahovú plochu 170 m2 (byt 125 m2, terasa 40 m2 a balkón 5 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 2-poschodovej vile S VÝŤAHOM. Výborne orientovaný na juh. Byt pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s krbom a s veľkou kuchyňou a jedálenskou časťou, hlavnej spálne pre rodičov, 2x detskej izby, kúpeľne so sprchovým kútom aj vaňou a WC, samostatného WC s umývadlom, veľkej terasy 40 m2 (S NÁDHERNÝM NERUŠENÝM VÝHĽADOM NA DUNAJ A RAKÚSKO). Podlaha na terase je z tropického dreva. K bytu prislúchajú 2 parkovacie státia v podzemnej garáži. Bezproblémové parkovanie pre návštevy na ulici. Byt je chránený alarmom a celý dom je zabezpečený kamerovým systémom. Jednoducho VÝNIMOČNÉ BÝVANIE pre VÝNIMOČNÝCH ĽUDÍ.

Byt je k dispozícii IHNEĎ a odporúča sa pre rodinu, bez domácich zvierat a nefajčiarov.

Výhody:


❶ Priestranný, kompletne zariadený a plne klimatizovaný luxusný byt
❷ Veľká terasa (40 m2) a balkón (5 m2) s nádherným výhľadom na Dunaj a Rakúsko
❸ Bezpečná a najkrajšia lokalita blízko do historického centra mesta aj na promenádu pri Dunaji
❹ Tento byt má úplne všetko: nadštandardné zariadenie, najkrajšie výhľady, klimatizáciu, krb aj parkovanie
❺ Vyhradené parkovacie miesta v podzemnej garáži až pre 2 autá
❻ Súkromie a bezpečnosť v modernej mestskej vile s výťahom
❼ Najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá Aupark a Eurovea len pár minút od domu

❽ Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery



STAV BYTU:
Byt je veľmi krásny a všetky použité materiály a vybavenie bytu sú NADŠTANDARDNÉ. Byt sa nachádza v NOVOSTAVBE MODERNÉHO a priestranného rodinného domu. Byt sa prenajíma kompletne zariadený ako môžete vidieť vo fotogalérii. Dozariadenie je možné po dohode s majiteľom. Kuchynská linka je so žulovou doskou, vybavená vstavanými spotrebičmi špičkových značiek: sklokeramická varná doska, odsávač pár, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a veľká samostatne stojaca americká chladnička. Súčasťou výbavy bytu sú kozub, KLIMATIZÁCIA VO VŠETKÝCH MIESTNOSTIACH, vonkajšie elektrické žalúzie, veľkoformátové hliníkové okná s izolačným trojsklom, sieťky proti hmyzu, drevené dubové podlahy, štýlové svietidlá, vysokorýchlostný internet a TV prijímač, alarm, kamerový systém, vstavané skrine, vstavaná práčka so sušičkou bielizne, centrálny vysávač a mnoho ďalších príjemností pre Váš MAXIMÁLNY KOMFORT.

PLATBY:


Cena je 2700 EUR + 300EUR vrátane energií a vysokorýchlostného internetu od UPC (1000/50 Mbit/s) + 150EUR za garážové státie v podzemnej garáži. K bytu je možné prenajať 2 parkovacie miesta v podzemnej garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 3000,-EUR (+ možnosť prenajať aj garážové státie, nie nutnosť) a kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu). PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE!

LOKALITA:


Byt sa nachádza v novostavbe rodinného domu v NAJLEPŠEJ lokalite v Bratislave vo vilovej časti POD BÔRIKOM v Kráľovskom údolí blízko promenády a cyklotrasy pri Dunaji v priamom kontakte so Starým mestom. V blízkom okolí sa nachádzajú reštaurácie, obchody, banka, spa, fitness, hotel ... kompletná občianska vybavenosť na dosah. Nákupné centrá River Park, Eurovea a Aupark vzdialené len pár minút. Táto najlepšia lokalita v Bratislave je dokonale dostupná pešo, MHD aj autom. Vzdialenosť k Dunaju 500 m. Vzdialenosť do absolútneho historického centra len 2 km, len 2 zástavky k mostu SNP, len 1 zástavka na Kapucínsku ulicu, len 30 minút pokojnej prechádzky. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat aj do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko). BÝVAJTE AKO KRÁĽ V KRÁĽOVSKOM ÚDOLÍ!

/ 4-IZBOVÝ LUXUSNÝ BYT / NOVOSTAVBA / TERASA / BALKÓN / KLIMATIZÁCIA / KRB / GARÁŽOVÉ STÁTIE / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / KRÁĽOVSKÉ ÚDOLIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha170 m²
Úžitková plocha170 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky