Luxusný rodinný dom na predaj v meste Gyorzamoly s bazénom a záhradou

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Győr
Lokalita.: Győrzámoly
362 m²
1331 m²
2
7
áno - 3 autá
áno
áno
predaj - Rodinný dom
550.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16063x zobrazená v zozname / 549x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj luxusný rodinný dom v meste Gyorzamoly, iba 10 km od mesta Gyor. Pozemok má veľkosť 1331m2 a ponúka množstvo benefitov pre budúceho majiteľa. Rodinný dom bol postavený v roku 2010 , jeho obytná plocha je 362m2. Dom sa nachádza v tichej ulici čo poskytuje pocit pokoja, súkromia a bezpečia.



Dispozícia domu:



Rodinný dom sa skladá z 3 podlaží , pivničná časť s rozmerom 82m2, kde nájdeme práčovňu spojenú s kúpeľnou, saunu, priestrannú miestnosť, ktorú možno využiť ako úložný priestor, prípadne priestor pre podnikanie, trávenie voľného času, priestor na cvičenie , pripadne na iné účely.

Na prízemí nájdeme dennú časť, to jest obývaciu izbu spojenú s kuchyňou do tvaru U ladenú do čierno- bielych farieb, pracovňu ,samostatné WC, predsieň s veľkým úložným priestorom a dizajnové schodisko. Celý dom je detailne prepracovaný a veľmi luxusne zariadený s výraznými prvkami a doplnkami.

Na poschodí sa nachádza nočná časť so 4 spálňami, kúpeľňa s vaňou a Wc. Okrem toho , horné poschodie disponuje aj podkrovnou častou, ktorú možno využiť ako ďalší úložný priestor.

Krásna terasa s výhľadom na záhradu a jazierko je centrom domu a poskytuje prijemné miesto na trávenie času s rodinou a priateľmi. Udržiavaný trávnik a množstvo zelene v záhrade poskytuje ideálne miesto na relax. V zadnej časti záhrady sa nachádza krytý bazén so slanou morskou vodou s rozmermi 8x4m, 1,5m hlboký.

Ďalšie benefity domu sú:



bezpečnostné zariadenie ovládané z mobilu na diaľku, americká chladnička, krb, nízke náklady na energie, klimatizácia ovládaná cez wifi siet, žalúzie na elektrické ovládanie automatický zavlažovací systém trávnika, jazierko s fontánou a automatickým čistiacim systémom. Samozrejmosťou je priestranná garáž kde je možné zaparkovať 3 auta.

Cena rodinného dom je 550 000e



Zodpovedný maklér: Lea Mináriková, M.B.A. kontakt : , email: Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1331 m²
Zastavaná plocha362 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky