Luxusný slnečný 2-i byt, klíma, lodžia, parking, SKY PARK

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Čulenova
51 m²
30
17
2
áno
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.090,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

290x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/JO

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na prenájom kompletne zariadený, slnečný 2-izbový byt s klimatizáciou v Bratislave I., Staré Mesto na ulici Čulenova. K dispozícii IHNEĎ. Tento luxusný, kvalitne zariadený byt sa nachádza v prestížnom rezidenčnom komplexe SKY PARK od slávnej britskej architektky ZAHY HADID. Celková výmera bytu je 51,40 m2, z toho lodžia má cca 5 m2. Mesačné nájomné je 1090,-EUR plus energie od 250,-EUR pre 1 nájomníka. INTERNET A KTV JE V CENE. K dispozícii je aj jedno garážové státie v podzemnej garáži za 150.-EUR mesačne.

Byt sa nachádza na 17. poschodí celkovo z 30 poschodí vo veži číslo 1, kde sú k dispozícii 4 rýchlovýťahy.
Dispozične byt pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchynským kútom a samostatnej spálne. Moderná PRIVÁTNA kúpeľňa je prístupná zo spálne. Má sprchový kút, WC je separátne a je prístupné zo vstupnej chodby do bytu. Byt je orientovaný na východ, s výhľadom na Dunaj a Most Apollo. Na lodžiu je vstup z obývačky, ako aj zo spálne. Nový rezidenčný komplex SKY PARK poskytuje nadštandardné služby: non-stop recepciu, non-stop bezpečnostnú službu a monitorovanie garážových priestorov. Dizajnový parkový priestor vnútorného dvora s exteriérovým sedením a upravenou zeleňou je centrom spoločenského života obyvateľov. Atrakciou je aj panoramatický výhľad na celú Bratislavu z vyhliadkovej terasy, ktorá sa nachádza na 30. poschodí. Táto terasa je prístupná len obyvateľom danej veže, ktorí tu môžu usporadúvať súkromné podujatia. Budova má energetický certifikát A.

VÝHODY:


❶ Ikonická architektúra od Zahy Hadid
❷ Postavené s použitím najmodernejších technológií

❸ Priamo prístupný parking v podzemnej garáži


❹ Jedinečná lokalita v Starom Meste (bratislavský DOWN TOWN)

STAV BYTU:


V byte sú použité najnovšie technológie ako centrálne rekuperačné vetranie a centrálna klimatizácia. Interiérové priečky sú murované, vysoké okná sú so zvukovou a tepelnou izoláciou (trojsklo). V predsieni, chodbe, obývacej izbe, spálni a kuchyni sú kvalitné parkety. V kúpeľni a WC je gresová dlažba, podlaha na lodžii je drevená. Vstup do bytu je cez bezpečnostné požiarne oceľové dvere. Vykurovanie je zabezpečené pomocou stenových vykurovacích telies, podlahových konvektorov a pomocou rebríkoveho radiátora v kúpeľni. Unikátnym riešením je aj zhoď separovaného odpadu s prístupom na každom poschodí.
V rámci kuchynskej linky je k dispozícii elektrická varná doska so vstavanou elektrickou rúrou a komínový digestor. Vybavenie bytu ďalšími spotrebičmi: TV, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, umývačka riadu a kávovar. Na lodžii je vonkajšie sedenie.

PLATBY:


Mesačné nájomné je 1090,-EUR plus energie od 250,-EUR pre 1 nájomníka. INTERNET A KTV JE V CENE. K dispozícii je aj jedno garážové státie v podzemnej garáži za 150.-EUR mesačne.
Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratnú kauciu vo výške 1 mesačného nájmu s energiami (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu). Provízia realitnej kancelárii je 650,-EUR. Dostupné ihneď pre maximálne 2 osoby, bez domácich zvierat.

LOKALITA:


Prestížna lokalita – top adresa v jednom z najmodernejších rezidenčných centier. V blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá NIVY a EUROVEA. Dunajské nábrežie s prepojením až do historického centra mesta poskytuje dostatok zelených plôch a možností športových, kultúrnych a oddychových aktivít. V okolí sa nachádzajú divadlá, kiná, fitnes centrá, reštaurácie, detské ihriska a pod. Výborné spojenie MHD, ako aj napojenia na diaľničný obchvat a dunajskú hrádzu.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / PRENÁJOM / LODŽIA / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / ULICA / ČULENOVA ULICA / SKY PARK / PARKOVANIE / ZAHA HADID /EUROVEA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie17
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky