MALÉ KRASŇANY štýlový 2i byt s garážou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava III
Lokalita.:
Ulica.: Malokrasňanská
56 m²
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
710,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1014x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení klineta ponúkame prenájom kompletne zariadeného 2-izbového bytu v projekte Malé Krasňany. Jeho najsilnejšími stránkami sú:
+kompletné nadštandardé zariadenie

+parkovacie miesto v podzemnej garáži

+klimatizácia

+byt v kvalitnej novostavbe

+klimatizácia

+lokalita

BYT

Byt sa nachádza na 4. podlaží. Dispozične pozostáva z obývačky spojenej z kychyňou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne s WC a šatníka. Byt disponuje aj balkónom s vchodom z obývačky. Prenajíma sa komletne zariadený nábytkom a elektronikou, vrátane klimatizácie v oboch izbách, 65' TV, rekuperácie atď.

Na druhom podzemnom podlaží sa nachádzajú garáže, kde má budúci nájomca okrem parkovacieho státia k dispozícii aj pivničnú kobku.

LOKALITA



Projekt Malé Krasňany je obľúbený vďaka polohe, ktorá ponúka dobrú dopravnú dostupnosť do centra Bratislavy a zároveň pokojné bývanie len na skok od prírody. Okolité vinohrady a lesy sú obyvateľmi využívané na aktívny oddych v prírode.

CENA



Cenu mesačné prenájmu tvojí prenájom bytu 710EUR, energie vrátane TV a internetu 200EUR a prenájmu garáže 60EUR, spolu 970EUR/mesiac.

Pri podpise zmluvy sa hradí nájomne za mesiac vopred, depozit a sprostredkovateľská provízia. Byt je dostupný k nasťahovaniu ihneď.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Garážáno
Výťaháno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky