METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Krásny 4i mezonet s terasou na PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Kukučínova
100 m²
2
2
4
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
260.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

60246x zobrazená v zozname / 1059x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Krásny 4i mezonet s lodžiou na PREDAJ

Ponúkame na predaj nádherný štvorizbový dvojpodlažný mezonet (100m²) s lodžiou (6,7 m²) vybavený vo vysokom štandarde vo vyhľadávanej lokalite Chorvátsky Grob časť Čierna voda iba 5 km od Bratislavy.

Byt sa nachádza na druhom podlaží novostavby (2022) a predáva sa kompletne zariadený s pivnicou a s možnosťou dokúpenia až dvoch vonkajších vyhradených parkovacích miest (5000EUR / 1 parkovacie miesto) vybavených nabíjačkou značky Mercedes-Benz pre elektromobil (1ks).

DISPOZÍCIA



Na prvom podlaží bytu sa nachádza vstupná chodba so vstavaným úložným priestorom na mieru, ktorá prechádza do svetlej, štýlovo zariadenej obývacej miestnosti s kuchynským priestorom, ktorý je plne vybavený elektrospotrebičmi BEKO. Lodžia so sedením je orientovaná na juh, a poskytuje súkromný výhľad na tichú cestu v rámci bytového komplexu.

Na vrchnom podlaží sa nachádza hlavná spálňa so vstavanou skriňou s nadštandardnou hĺbkou 80cm, dve ďalšie samostatné miestnosti využiteľné ako detská izba/pracovňa, a priestranná kúpeľňa s dvomi umývadlami, vaňou vybavená batériami Hansgrohe.

ŠTANDARD



Byt je kompletne klimatizovaný, okná sú vybavené vonkajšími hliníkovými elektrickými žalúziami.
Podlahy v byte sú z talianskej keramiky Gres vo farbe Verona beige, v izbách na hornom podlaží je na podlahe Vinyl.

LOKALITA



Bývanie na Kukučínovej sa nachádza 15 km od Bratislavy v jednej z najžiadanejších prímestských častí a ponúka praktické a pohodlné bývanie v príjemnom prostredí neďaleko Malých Karpát. Komfort bývania je podčiarknutý výhodami v blízkosti hlavného mesta s dobrým dopravným napojením autom na diaľnicu BA -TRNAVA a takisto priamym prístupom do lokality Čierna Voda cez budovaný diaľničný obchvat. Samozrejmosťou je aj mestská hromadná doprava.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, základného správneho poplatku na katastri.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky