METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Nový rodinný dom so záhradou na PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Jánovce
92 m²
372 m²
1
4
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
218.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2832x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Nový rodinný dom so záhradou na PREDAJ

Ponúkame na predaj úplne nový, zatiaľ neobývaný štvorizbový rodinný dom (91,5m²) so záhradou (372m2) a terasou (17,5 m²). Rodinný dom je súčasťou dvojdomu.

DISPOZÍCIA



Dispozíciu rodinného domu tvorí vstupná chodba s priestorom na vstavané úložné priestory, dve samostatné miestnosti s využitím ako detská izba / pracovňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC, veľká svetlá obývacia miestnosť s priestorom na kuchyňu a jedálenský stôl, a štýlová hlavná spálňa s walk-in šatníkom namieru. Obývacia miestnosť a hlavná spálňa sú orientované na súkromný pozemok prislúchajúci k rodinnému domu s dláždenou terasou, na ktorú je prístup z obývacej izby.

Parkovanie pre 2 autá je možné na súkromnom pozemku pred domom.

ŠTANDARD



Rodinný dom je postavený z tehly, okná sú plastové. Predáva sa čiastočne zariadený s predprípravou na vonkajšie elektrické žalúzie a predprípravou na klimatizáciu.
V celom priestore je podlahové kúrenie s termostatom v každej miestnosti. Rodinný dom je ešte neobývaný, postavený v roku 2023.

LOKALITA



Rodinná lokalita Janoviec sa nachádza v blízkosti Bratislavy s výhodným napojením na diaľnicu ale aj s jednoduchým prístupom verejnej dopravy do Senca, Bratislavy či Galanty. V rámci obce sa nachádza kompletné občianske vybavenie vrátane školy, škôlky, obchodov, pekární a reštaurácií. Okolie poskytuje možnosti na rekreáciu vrátane areálu Green resort Hrubá Borša, jazerá a wellness v Senci a množstvo ďalších.

Cena nehnuteľlnosti je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, základného správneho poplatku na katastri.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku372 m²
Zastavaná plocha109 m²
Celková rozloha109 m²
Úžitková plocha92 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky