METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Štýlový 3i byt s terasou (25m2) na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Koceľova
74.4 m²
4
zvýšené prízemie
3
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
191.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1483x zobrazená v zozname / 79x zobrazená detailne / 79x zobrazená detailne tento mesiac

METROPOLITAN │EXKLUZÍVNE Štýlový 3i byt s terasou (25m2) a garážovým státím na predaj

Exkluzívne ponúkame na predaj štýlový 3i byt s terasou a parkovacím státím v garáži vo vyhľadávanej rodinnej lokalite Slovenský Grob.
Podlahová plocha bytu je bez terasy 74 m2. Terasa s orientáciou na juhozápad má rozlohu 25m2. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí s bezbariérovým vstupom , v budove skolaudovanej v roku 2007.

Byt sa predáva so vstavaným zariadením.




Dispozícia bytu ponúka vstupnú chodbu so vstavaným úložným priestorom, svetlú priestrannú obývaciu miestnosť spojenú s kuchyňou so vstavanými elektrospotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, sporák, umývačka riadu, komorou, a jedálenským priestorom, manželskú spálňu, kúpeľňu s rohovou a oddelenú toaletu. V byte je centrálne kúrenie radiátormi. Terasa o rozlohe 25 m2 ponúka súkromný výhľad na tichú rezidenčnú ulicu. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži.

BYT:

Vstupná chodba


Obývací priestor
Kuchynská časť

Manželská spálňa


Detská izba/pracovňa
Kúpeľňa

Toaleta


Terasa (25m2)
Pivnica (2,5m2)


BUDOVA:



Stavba z roku 2007

Garáž


Zateplenie


NÁKLADY NA PREVÁDZKU


Náklady za užívanie bytu tvoria cca 200EUR mesačne

OKOLIE


Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite Slovenského Grobu. Ponúka jednoduchú dostupnosť do Bratislavy po diaľnici, aj do okolitých miest, či už autom alebo hromadnou dopravou.
V okolí sa nachádza okrem obchodov a reštaurácií aj plaváreň, detské ihriská.

Cena za nehnuteľnosť je konečná, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri.

Nehnuteľnosť bola pripravená na predaj na mieru našim Homestaging a Concierge oddelením , aj Vaša nehnuteľnosť si zaslúži prezentáciu a predaj na úrovni. Kontaktujte nás pre bezplatnú konzultáciu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha94 m²
Úžitková plocha74.4 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený

Vaše hodnotenie ponuky