Mezonet s parkingom a záhradou pri PARKU, Nitra (vlastný kotol, tehla)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
112 m²
predaj - 3-izbový byt
299.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1809x zobrazená v zozname / 138x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj mezonetový 3i byt s rozlohou cca 112 m2 v centre mesta Nitra pri mestskom parku vo výnimočnej tehlovej bytovke.

K bytu patria 2 pozemky, ktoré sú súčasťou predaja!

1. Vydláždený pozemok s rozlohou 103 m2, parkovanie pre 3 autá s elektrickou bránou a diaľkovým ovládaním.

2. Pozemok s celkovou rozlohou 66 m2, kde sa nachádza altánok z masívneho dreva s množstvom úložného priestoru a stromami so vstupom z terasy. Pozemok sa nachádza hneď za bytovkou, odkiaľ je prístup rovno do mestského parku.

Tento byt si Vás získa svojou zaujímavou architektúrou a pôsobí skôr ako „rodinný dom“. V celej bytovke sú len 4 byty /nová strecha a zateplenie/. ZARIADENIE V CENE!

DISPOZÍCIA



-DENNÁ ČASŤ je tvorená priestrannou kuchyňou s jedálňou, ktorá je prepojená s obývačkou so vstupom na terasu, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Dominantou bytu je krásny krb v strede obývačky a schodisko na poschodie z masívneho dreva.

-NOČNÁ ČASŤ sa nachádza pod strechou, a tvorí ju: šatník, 2 zariadené spálne a kúpeľňa s WC a vaňou. Všetky interiérové dvere v byte sú z masívneho dreva.

LOKALITA



Lukratívne bývanie v centre starého mesta pod Nitrianskym hradom prepojené s mestským parkom. Dostupnosť na pešo 5 minút pešia zóna - divadlo Andreja Bagara, mestské kúpalisko pod hradom 3 min, potraviny, hokejový a futbalový štadión, cyklotrasy pri rieke Nitra v oboch smeroch.

STRUČNÝ SUMÁR:



2 kúpeľne, 2 toalety, 2 spálne + obývačka s krbom, šatník, 2 klimatizácie, pozemok s parkoviskom pre 3 autá, pozemok s altánkom a záhradou. Vchod do bytu je riešený vchodovými dverami (len pre tento byt) s predsieňou na prízemí a vlastným schodiskom v byte do dennej časti.

TIP makléra: Priestranný 3i byt typu MEZONET s úžasnou atmosférou v tichom prostredí, ktorý priamo susedí s parkom je rarita. Jedná sa naozaj o výnimočnú ponuku. Bývanie v takomto byte prináša pocit, ako keby ste bývali v rodinnom dome a môžem povedať, že len návšteva je naozaj ZÁŽITOK. Pridanou hodnotou je tiež záhrada s altánkom, kde môžete tráviť svoj voľný čas či vlastné parkovisko.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119993



Cena: 299 500€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha112 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky