Moderný 2i byt, BALKÓN, KLIMA, GARÁŽ, Petržalka, Lužná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Lužná
51 m²
7
1
2
áno - 1 auto
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
560,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

6014x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom MODERNÝ 2-izbový byt v NOVOSTAVBE s balkónom vo vyhľadávanej lokalite Bratislava V. na ulici Lužná NA ZAČIATKU PETRŽALKY v pešej vzdialenosti od jedného z najkrajších parkov v Bratislave Sad Janka Kráľa a nákupných centier Aupark a Eurovea. Byt má celkovú podlahovú plochu 51 m2 (byt 47 m2, balkón 4 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 7-poschodovom zateplenom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juhovýchod s PEKNÝM VÝHĽADOM do krásne udržiavanej parkovej zelene. Byt pozostáva z chodby, obývacej izby S KLIMATIZÁCIOU a modernou kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatnej nepriechodnej spálne s hlbokým priestranným šatníkom, kúpeľne so sprchou, toaletou a práčkou a BALKÓNA (so vstupom z obývačky aj zo spálne). K bytu patrí tiež jedno parkovacie miesto v PODZEMNEJ GARÁŽI.

Byt je k dispozícii od KONCA OKTÓBRA a odporúča sa pre 1-2 osoby bez detí, bez domácich zvierat a nefajčiarov.

Výhody:



❶ Novostavba
❷ Kompletne zariadený byt s klimatizáciou
❸ Špičková lokalita blízko do historického centra mesta a do jedného z najkrajších parkov v meste
❹ Tento byt má úplne všetko: kompletné zariadenie, balkón, klimatizáciu a podzemné parkovanie

❺ Komfortné parkovanie v podzemnej garáži


❻ Najobľúbenejšie a najväčšie nákupné centrá Aupark a Eurovea v okolí
❼ Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti v okolí domu

❽ Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery



STAV BYTU:
Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ a MODERNE vybavený. V byte sú všetky spotrebiče kvalitných značiek, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, práčka a základné vybavenie vrátane televízora, KLIMATIZÁCIE a vysokorýchlostného optického internetu.

PLATBY:


Cena je 560 EUR + 200EUR vrátane energií za 1 osobu (+30 Eur za druhú osobu), správy budovy, vysokorýchlostného internetu a TV od Telekomu (500/100 Mbit + TV balík M) + 90EUR vrátane vyhradeného parkovacieho miesta v PODZEMNEJ GARÁŽI. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac, spolu 850,-EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájomného (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájomného.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo VYHĽADÁVANEJ NAJLEPŠEJ lokalite hneď na začiatku Petržalky PRI STAROM MOSTE (TPD a Albero). V okolí bytu je kompletná perfektná občianska vybavenosť (obchody – Billa, Tesco, Lidl, TPD, Dom nábytku Albero, Faxcopy, drogérie Teta, 101, DM, OC Relaxx, nákupné centrá AUPARK a EUROVEA, reštaurácie, banky, pošta, zdravotné stredisko a mnohé užitočné služby. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná aj MHD: električka č. 3 (zástavka Farského) a autobusy 84, 99 (zástavka Mlynarovičová) a autobus 95 (zástavka Farského). Do centra je to len 5 min. s autom alebo MHD (pešo len 20 min.), 10 min. do Auparku alebo parku Sad Janka Kráľa. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat. JEDNODUCHO MODERNÉ BÝVANIE PRE MODERNÝCH ĽUDÍ.

/ 2-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / BALKÓN / PODZEMNÁ GARÁŽ / BRATISLAVA / PETRŽALKA / LUŽNÁ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky