Moderný 2i byt, novostavba 2024 s garáž.st., TOP lokalita, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Tomášikova
59 m²
7
2
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
295.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3213x zobrazená v zozname / 102x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení ponúkame novému majiteľovi 2-izbový byt v úplnej novostavbe (t.č. vo finálnom procese vydania kolaudačného rozhodnutia), v Ružinove, na Tomášikovej ulici. Byt je situovaný na 2.NP v kvalitne a nadštandardne vyhotovenej tehlovej novostavby so železobetónovým skeletom (projekt Tomachic), orientovaný mimo hlavnej cesty s úžitkovou plochou 59,07 m2, z toho loggia so vstupom s obývacej izby aj so spálne je o výmere 7,56 m2. Byt sa odovzdáva v štádiu holobyt (bez interiérového vybavenia, t.j. dlažby, obklady, interiérové dvere, kuchynská linka, vybavenie kúpeľne). Súčasťou bytu je/sú: hliníkové celopresklenné okná s izolačným trojsklom s mikrovetraním s predprípravou na elektrické exteriérové vonkajšie žalúzie, podlahové kúrenie s termostatom, vstupné bezpečnostné dvere, videovrátnik, predpríprava na chladenie + rozvod chladenia aj do spálne s predprípravou na osadenie vnútornej jednotky s napojením na centrálnu jednotku (bez nutnosti osadenia vonkajšej jednotky), v každej miestnosti dátová zásuvka, vypínače, zásuvky, svetlo na loggi... Pre viac info o projekte sa dozviete na stránke: https://tomachic.sk/. Projekt je situovaný v perfektnej lokalite Ružinova, byty situované mimo rušnej hlavnej cesty s rýchlym napojením na obchvat, s rýchlou a bezproblémovou dostupnosťou do centra, v krátkej pešej dostupnosti ku kompletnej občianskej vybavenosti (Fresh Market, Kaufland, mnoho reštaurácií, športoviská, atď) ...odporúčame!
Byt sa predáva spolu s parkovacím státím v podzemnej garáži, formou postúpenia Zmluvy o budúcej zmluve k developerovi. Cena zahŕňa všetky položky. Možnosť odpočtu DPH.

Výhody bytu:


Kvalitné prevedenie stavby
Nadštandardné technické vybavenie bytu

Krásne presvetlený byt s francúzskymi oknami


Priestranná veľká loggia
Mimo hlavnej cesty

Občianska vybavenosť


Okamžitá dostupnosť na hlavné ťahy a doprava
Čoskoro k nasťahovaniu
Možnosť si dokončiť interiérové prvky podľa vlastného vkusu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Úžitková plocha59 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb2
Statusaktívne
Lódžiaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky