MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, BALKÓN, Matadorka, Gustáva Mallého

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Gustáva Mallého
50 m²
6
5
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- €/mes. Energie:
170 € / mes
vrátane poplatku za internet, +170,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1002x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na pekný, slnečný 2-izbový byt, orientovaný na JZ stranu, moderne kompletne zariadený s priestranným balkónom, podlahovým kúrením s funkciou dochladzovania, pivničnou kobkou v novostavbe Matadorka vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Petržalskej vlakovej stanice a Petržalského korza na ulici Gustáva Mallého v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 40 m2 + balkón 8 m2 + pivnica 2 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 5 poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom a strážnou službou. Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

Dom je vybavený modernými technológiami akými je rekuperačné vetranie všetkých miestností bytu, bytová stanica tepla v ktorej sa dajú nastaviť ideálne teploty kúrenia a teplej vody pre konkrétneho užívateľa bytu. Rekuperácia je vhodná pre alergikov, zabezpečuje filtráciu vzduchu, predohrev či predchladenie prívodného vzduchu.

Možnosť prenájmu garážového parkovacieho miesta.

Byt má výborné dispozičné riešenie s dvoj-dielnou vstavanou skriňou so zrkadlom umiestnenou na chodbe, kúpeľňu s komfortným sprchovacím kútom, automatickou práčkou a so závesným WC. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálňou a v nepriechodnej spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi s veľkou troj-dielnou vstavanou skriňou.

Byt je kompletne zariadený vo vysokom štandarde - podlahové kúrenie s funkciou dochladzovania, gresový obklad a dlažba, značková sanita v kúpeľni, plastové okná s osadenými trojsklami, prvotriedny nábytok a vybavenie. Kuchyňa vo vysokom lesku so spotrebičmi značiek ELECTROLUX, s príslušenstvom BLANCO (silgranitový drez s batériou a sorterom) a designovým digestorom

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa s toaletou.


Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. MATADORKA sa nachádza v mestskej časti Bratislava Petržalka na križovatke ulíc Údernícka a Kopčianska. TOTO ÚZEMIE ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a v neposlednej miere i vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, obchodné centrum Aupark, Incheba, Danubia či Staré mesto. V pešej dostupnosti sú všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Skutočne na skok sú: kúpalisko, korčuliarska dráha, jazdecký areál, fitness centrum, supermarket s potravinami, motokáry a mnohé ďalšie. V blízkosti vedie tiež populárna Dunajská cyklistická cesta, vychytený cyklistický raj spájajúci Nemecko, Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Súčasťou projektu je nová materská škôlka, vo vnútrobloku multifunkčné ihriská, park s množstvom zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1400m2.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Byt je voľný od 20.10.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Cena mesačného nájmu predstavuje 600EUR + 170EUR energie / 1 osoba, 200EUR energie / 2 osoby, vrátane poplatku za internet.

Kontakt:



Email:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky