MODERNÝ 2i BYT, NOVOSTAVBA OVOC.SADY, KLÍMA, BALKÓN, Ivanská cesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ivanská cesta
51 m²
6
4
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za parking, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

479x zobrazená v zozname / 52x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe, kompletne moderne zariadený, s rekuperáciou, balkónom, pivničnou kobkou a vonkajším parkovacím miestom v novom areáli Ovocné sady v blízkosti OC Avion, Ikea, letiska na ulici Ivanská cesta v mestskej časti Ružinov.

Podlahová plocha bytu predstavuje 47 m2 + balkón 4 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 6 - poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra.

K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie miesto.



Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými spotrebičmi: elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, digestor, chladnička s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou a so šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni.

Dispozičné riešenie bytu:


vstupná chodba so šatníkovou skriňou, obývačka spojená s kuchynskou linkou s prístupom na balkón, spálňa so šatníkovou skriňou, kúpeľňa s toaletou a práčkou.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V tesnej blízkosti je nákupné centrum a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky AVION, IKEA, Pharos. Vedľa bytového domu je športový komplex AIRCRAFT s najväčšou lezeckou stenou a fitness centrom, v pešej dostupnosti je aj Kidshouse či Jump Aréna, Letisko M.R. Štefánika. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Byt je voľný od 01.08.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre jednotlivca alebo pár bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 650€ + 150€ energie vrátane poplatku za parking.

Kontakt:



Email:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky