MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, PARKING, BALKÓN, Muchovo námestie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Muchovo námestie
48 m²
7
3
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za TV, internet a parking, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

350x zobrazená v zozname / 24x zobrazená detailne / 24x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2-izbový byt v novostavbe z roku 2018, moderne kompletne zariadený s balkónom, garážovým parkovacím miestom a pivničnou kobkou v tichej a vyhľadávanej lokalite v blízkosti Auparku a centra na Muchovom námestí v Bratislave – na začiatku Petržalky.

Podlahová plocha bytu predstavuje 41 m2 + 7 m2 balkón. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 3 poschodí v 7 – poschodovej novostavbe s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.



Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, barovým jedálenským stolom a šatníkovou skriňou na mieru na chodbe v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, zrkadlo, umývadlo, kúpeľňová zostava, práčka a toaleta. V obývacej izbe je rozkladacia sedacia súprava, konferenčný stolík, obývačková zostava a TV. V spalní je pripravená manželská posteľ.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Bytový dom sa nachádza sa v blízkosti Černyševského ulice a Farského ulice. Pri bytovej jednotke sa nachádza obchod Billa, lekáreň, drogéria, neďaleko predajňa TPD, pod bytovou jednotkou banka, kaderníctvo, kaviareň, Bio obchod. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta, hneď pri dome zástavky MHD (autobusy a električka).

Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť.



Byt je voľný od 01.10.2024.

Mesačný prenájom predstavuje 650€ + 150€ energie vrátane poplatkov za TV, internet a parking.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky