MODERNÝ 3i byt, REKONŠTRUKCIA, 2 X LOGGIA, Rovniankova ulica, Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Rovniankova
75 m²
12
7
3
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 3-izbový byt
710,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatku za internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

886x zobrazená v zozname / 42x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt, po rekonštrukcii, so samostatnou kuchyňou, dvomi loggiami vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Chorvátskeho ramena na Rovniankovej ulici v tichej mestskej časti Petržalka.

Podlahová plocha bytu predstavuje 75 m2 vrátane dvoch loggii. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 12 - poschodovej zateplenej bytovej jednotke s 2 výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

STAV BYTU:


Byt po staršej rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, kuchynská linka so spotrebičmi, umývačka, chladnička, mikrovlnná rúra, dlažba, kúpeľňa s vaňou, práčka, samostatná toaleta, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné dvere, nové postele a matrace, dostatok úložných priestorov v izbách aj v predsieni.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, obývačka, 2 x spálňa, kúpeľňa, toaleta a 2 x loggia.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádzajú: obchod s potravinami Kaufland, reštaurácie, kaviarne, škôlky, školy, detské ihriská, jazero Draždiak ( relax zóna), Petržalská plaváreň, obchody a služby rôzneho zamerania a taktiež zástavky MHD - autobusy. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu.

Veľmi pekné a a príjemné bývanie.



Byt je voľný ihneď a je vhodný pre pár alebo mladú rodinku, 3 dospelé osoby (študenti, začínajúci pracujúci) bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 710€ + 250€ energie vrátane poplatkov za internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Lódžiaáno - 2
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky