Moderný byt na romantickom mieste, Banská Štiavnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
65 m²
predaj - 3-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8569x zobrazená v zozname / 710x zobrazená detailne / 254x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt na Mládežníckej ulici neďaleko Štiavnickej kalvárie a botanickej záhrady. Byt je orientovaný na juh a nachádza sa na prízemí bytového domu vzdialenom 8 minút chôdze od historického centra Banskej Štiavnice.
Byt si pred časom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa nové rozvody, jadro, kúpeľňu, realizáciu konštrukčne schváleného spojenia kuchyne a obývacej miestnosti a vytvorenie openplan priestoru. V celom byte sú nové palubové podlahy, dlážky a kvalitne realizované stierky. Rekonštrukcia bola urobená pre domácich a byt je upravený na stále bývanie, ale môže byť využívaný aj rekreačné. Kuchyňa je vybavená kvalitnou linkou, vstavaným nábytkom a sanitou. Byt sa predáva zariadený. Súčasťou kúpy sú aj dve pivnice o rozlohe 14m2 priamo pod bytom a priestory v spoločnej kočikárni.
Desať minút chôdze od apartmánu sa nachádza najkrajší tajch v Štiavnických vrchoch a ďalej mnoho iných rekreačných príležitostí: Klinger, Vindšachta, Bakomi, Evička, Richnavské a Počúvadlo. Ďalej rezort Salamandra, ale aj kaštieľ vo Sv. Antone.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky