Moderný kancelársky priestor v centre mesta Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Eötvösa 1/19
15.4 m²
3
1
nie
úplne prerobený
nie
prenájom - Kancelárie
250,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1632x zobrazená v zozname / 145x zobrazená detailne / 145x zobrazená detailne tento mesiac

Máme pre Vás exkluzívnu ponuku kancelárskeho priestoru v srdci mesta Komárno. Nachádza sa na prvom poschodí v budove VÚB banky, zabezpečujúc vám prestížnu adresu a jedinečnú pracovnú atmosféru. Priestor má rozlohu 15,40 m², ideálnu pre efektívnu prácu.

Výhody priestoru:


Adresa: Budova VÚB banky, centrum mesta Komárno.
Susedia: V tesnej blízkosti sa nachádzajú kancelárie notárky, advokátky a ďalších profesionálov, vytvárajúc ideálny obchodný ekosystém.
V okruhu 100 m sa nachádzajú reštaurácie, FREI Café, Hotel Európa, VÚB Banka, Unicredit Banka, ČSOB Banka, FIO Banka, Pošta a ďalšie inštitúcie.

Ponúkame možnosť prispôsobenia priestoru podľa vášho vkusu, potrieb a preferencií, vrátane vlastného nábytku a ďalších personalizácií po vzájomnej dohode. Nezáväzne nás kontaktujte a zabezpečte si svoj vlastný kúsok elegancie a efektivity v podnikaní.
Cena prenájmu je 250,-EUR. Preferujeme dlhodobý nájom s minimálnou dohodnutou lehotou 1 rok. Kaucia vo výške 250,-EUR je vyžadovaná a jej úhrada je potrebná pri podpise zmluvy.

Kontaktujte nás pre viac informácií:


Mgr. Erik Fekete

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha15.4 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky