Moderný radový dom (krb, záhradka)- Kúria, Ivánka pri Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
110 m²
112 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3740x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj NOVOSTAVBU - poschodový radový dom v novej lokalite - projekt Kúria, časť Ivanka pri Nitre, len 12 min od Nitry. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 112 m2 vrátane 2 parkovacích miest a malej záhradky za domom.

Úžitková plocha domu /spolu 2 podlažia/ je 100 m2 + cca 10 m2 pivnica pod domom, pričom je dom prakticky rozdelený na dennú (prízemie) a nočnú (poschodie) časť. Prízemie s poschodie spája krásne schodisko obkladané masívnym drevom, kovaným zábradlím a vstavaným úložným priestorom pod schodiskom.



PRÍZEMIE: Vstupná chodba, samostatné WC s technickou časťou a umývadlom, priestranná obývačka s krbom prepojená s kuchyňou so vstavanými spotrebčmi a vstupom na krytú terasu a záhradku.

POSCHODIE: 2 veľké samostatné spálne so vstavanými skriňami a kúpeľňa so sprchovým kútom a druhým WC.

Technické parametre domu a použité materiály:



Dom je postavený z tehly a zateplený polystyrénom, plastové okná 3-oj sklá. Kúrenie v dome je kombinácia podlahové a radiátorové + krb v obývačke. O ohrev úžitkovej vody sa stará elektrický kotol. Použité podlahy sú laminát (plávajúca) a dlažba v kupeľniach. Na dokončenie domu boli použité kvalitné materiály s množstvom na mieru vstaveného nábytku. Dom je v skvelom stave a bez ďalších investícii.

Dom je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a elektrinu + optický internet.

LOKALITA



Obec Ivanka pri Nitre je vyhľadávaná lokalita vďaka svojej občianskej vybavenosti. V obci sa nachádza všetko potrebné - zdravotné stredisko, reštaurácie, obchody, pošta. Dostupnosť do mesta je konkrétne z tejto časti, kde sa nachádza dom cca 12 min.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119835



Cena: 210 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku112 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky