MUROVANÁ PIVNICA SO ZABEHNUTOU ZÁHRADOU A SKLENÍKOM - HRČKOV JAROK 1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
393 m²
studňa a vodovod
predaj - Záhrady
39.990,- €
101,76 €/m2 VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúknite vlastnú cenu

2600x zobrazená v zozname / 202x zobrazená detailne / 8x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj zabehnutú záhradu so skleníkom, altánkom a murovanou pivnicou s troma miestnosťami v osobnom vlastníctve. Je tu možnosť domurovať chatku, alebo namontovať už hotovú drevenú chatku. Výborná lokalita, prístup autom, parkovacie miesto na vlastnom pozemku, krásny výhľad, výborné susedské vzťahy. Nachádza sa v lokalite Hrčkov Jarok -1. oproti sídlisku Zvolen Západ nad Mliekarňami. .

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková rozloha 393 m2, pivnica má 16 m2
• murovaná pivnica má 3 miestnosti, možnosť domurovať, či zmontovať drevenú chatku
• pitná voda a elektrika zavedená do pivnice
• altánok, skleník
• krásny výhľad na okolitú prírodu a mesto
• výborný prístup peši aj autom, vlastné parkovacie miesto
• osobné vlastníctvo
• na záhrade sú posadené- 2 jablone, hruška, marhuľa, jahody, hrozno, ríbezle, čučoriedky, arónia a josty
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Hneď na začiatok musím povedať, že výhľad z tejto záhradky je krásny a posadiť sa na lavičku pod altánok, započúvať sa do spevu vtákov je úžasné! Keď sa prídete pozrieť na túto ponuku, uvidíte zabehnutú záhradu plnú ovocia a zeleniny. Posadené ovocné stromy sú posiate ovocím a záhrada ponúkne aj tento rok bohatú úrodu zeleniny. Skleník je tak isto plne využitý. Prístup je ideálny, spevnená cesta až k záhradke, parkovacie miesto na pozemku. Na záhrade po ľavej strane je starší altánok, no stále je plne funkčný. Po pravej strane je murovaná pivnica s troma miestnosťami, kde je zavedená eklektika aj pitná voda. Je tu možnosť nadstavať chatku, alebo umiestniť drevenú už hotovú chatku. Blízkosť hory láka na prechádzky a zbieranie húb. V blízkosti je sídlisko Západ kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Ak hľadáte niečo ako je táto ponuka, tak neváhajte a volajte! Tešíme sa na obhliadku s Vami!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGZA340ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku393 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky