Murovaná rekreačná chata v Bielych Karpatoch na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
65 m²
348 m²
predaj - Chata
79.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

370x zobrazená v zozname / 77x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažná čiastočne podpivničená zachovalá priestranná chata nad obcou Drietoma v časti Liešna na predaj.
Táto kvalitná prevažne murovaná nehnuteľnosť je prístupná aj motorovým vozidlom a je situovaná ako posledná stojaca chata bez priameho suseda na okraji chatovej osady priamo pri lese. Dispozícia stavby pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou veľkej spoločenskej miestnosti s krbom , prepojením na kuchynskú časť s výstupom do podkroví a na balkón. V podkroví je situovaná jedna väčšia a jedna menšia spálňa. Pivnica o rozlohe cca 15 m2 slúži ako odkladací priestor na čokoľvek .Pod balkónom je krytý priestor na drevo prípadne posedenie pri nepriaznivom počasí. Chata bola postavená z kvalitných materiálov vrátane prémiových masívnych okien , obkladov a podlahy prevažne z tvrdého dreva. Nehnuteľnosť po malých úpravách môže novému majiteľovi slúžiť veľa rokov, strecha a samotná stavba sú vo výbornej kondícii a vďaka prostrediu si tu vychutnáte každú chvíľu. Celé okolie ponúka turistiku, cykloturistiku , hubárčenie a na okolitých lúkach rastie veľa liečivých bylín.
Ak hľadáte miesto na aktívny relax tak Biele Karpaty Vám ho dožičia dostatok. Nehnuteľnosť má vlastný pozemok stavba má súpisné číslo a cesty ku chate sú na katastri zakreslené a sú vo vlastníctve obce, alebo Slovenskej Republiky. Vzdialenosť od diaľnice je iba niečo okolo15 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku348 m²
Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky