Na predaj 1 izbový byt Bratislava - Rača

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Dopravná
34 m²
7
4
1
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
109.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1407x zobrazená v zozname / 396x zobrazená detailne / 396x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne v našej RK: Na predaj jednoizbový byt nachádzajúci sa na 5/7 podlaží v zateplenom panelovom bytovom dome na ul. Dopravná, časť Bratislava-Rača. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, kuchyne a izby. Byt má plastové okná, jadro je pôvodné z umakartu. Celková výmera bytu je 36m2 a prislúcha k nemu i pivnica.
Bytový dom prešiel rekonštrukciou - vymenené stúpačky, zrekonštruované spoločné priestory, nový výťah, kamerový systém. Prístup do bytu je bezbariérový, parkovanie bezproblémové. Nehnuteľnosť je inak v pôvodnom stave, vhodná na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Mesačné náklady do 100,- Eur.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha36 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky