Na predaj: 1 izbový byt + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
36.37 m²
neuvedené
1
úplne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
66.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

419x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj veľký 1 izbový byt vo výmere 36,37m2 s loggiou a pivnicou v okresnom meste Levice.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome a prešiel kompletnou rekonštrukciou ako sú: plastové okná, stierky a maľovky, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, znížené stropy s bodovými svetlami, nové rozvody vody, elektriny a odpadu, murované bytové jadro s obkladom a dlažbou.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do veľkej chodby. Po pravej strane je bytové jadro, veľká kúpelňa prepojená s wc. Pred nami je vstup do priestrannej izby za ktorou je kuchyňa. Z izby je výstup na novú - veľkú loggiu.

V kúpelni je sprchový kút, práčka a toaleta. Chodba má rolldoorku. V obývačke je na stene obklad z kameňa, veľký rozťahovací gauč a obývačková zostava. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou a spotrebičmi.

Od bytového domu máte všetko naskok napešo do 3 - 4 minút ako napr:
- zastávka MHD
- ZS
- MS
- potraviny
- garážový dom
- veľké moderné parkovisko s kamerovým systémom
- športovisko skate-park
- basketbalové ihrisko
- rozne predajne a služby
- kaderníctvo
- nechtový dizajn
- kaviarne,napr. aj s detským kútikom a zmrzlinou
- stavebniny
- lekáreň
- obchody a služby


Byt je krásny, slnečný, čistý a udržiavaný. Stačí prísť, vybaliť sa a bývať. Vhodný je aj ako investícia na ďalší prenájom. Veľmi výhodná cena - odporúčam!


V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha36.37 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky