Na predaj 1 izbový byt vo vyhľadávanej obci Kováčová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Kováčová
Ulica.: Slnečná
37 m²
5
4
1
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
70.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14888x zobrazená v zozname / 1428x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť REALLS vám ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa, 1 izbový bezbariérový byt s pivnicou vo vyhľadávanej obci Kováčová, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nachádza sa na 4 poschodí s výťahom, orientovaný na východ. Úžitková plocha bytu 37 m2, nízke mesačné náklady 140€. Bezproblémové parkovanie je možné pred bytovým domom.
Byt sa nachádza v príjemnom prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú obchody, škola, škôlka, jasličky, verejná doprava, kúpalisko a pošta. Z obce Kováčová je výborná dostupnosť na diaľnicu smer Bratislava, Banská Bystrica a mesto Zvolen je vzdialené 5 km. Okrem toho je Kováčová obklopená prírodou, ktorá ponúka nespočetné možnosti na relax, pokojné prechádzky alebo turistiku.
Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.
Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, spojených s prevodom vlastníckych práv a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha37 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky