REZERVOVANÝ / 2 - IZB. BYT (52m2), LOGGIA, SENICA, L.NOVOMESKÉHO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: L. Novomeského 1349
predaj - 2-izbový byt
94.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10741x zobrazená v zozname / 653x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2. izb. byt so zasklenou loggiou, vhodný k nasťahovaniu, alebo aj ako investícia.

EXKLUZÍVNE V AVORY Realitné Centrum ponúkame na predaj príjemný 2. izb. byt so slnečnou orientáciou a peknými výhľadmi. Výborná poloha bytového domu zaručuje komfortné bývanie odkiaľ máte na skok školy, škôlky, športoviská, ale aj mestský park či cyklotrasu. Nehnuteľnosť hotová k nasťahovaniu, ale aj pre investorov. Takto zariadený byt sa dá okamžite prenajímať a okamžite tak generovať profit.

► Podlahová plocha bytu 48,03 m2 + loggia 3,50m2 + pivnica v suteréne (1,5m2 )
► Dispozícia: – predsieň, z ktorej je vstup do samostatného WC a kúpeľne a zároveň vstup do obývačky, ktorá je stredom bytu. Z obývačky sa vstupuje do spálne a na
opačnej strane do kuchyne, z ktorej je vstup na loggiu.

• stav: kompletná rekonštrukcia v r. 2012, vrátane stierok vnútorných stien a rozvodov elektriky v celom byte, podláh, murované bytové jadro
• slnečná orientácia - loggia a okno obývačky na západnú stranu, spálňa orientovaná na východ
• poschodie 7/7 s výťahom
• vkusná a praktická kuchynská linka so spotrebičmi, kombinovaný sporák
• v kúpeľni vaňa, umývadlo so zrkadlom, poličky, práčka
• v spálni veľký vstavaný šatník, manželská posteľ
• v obývačke veľký gauč, stôl, nábytok
• bezpečnostné vstupné dvere zn. Sherlock
• nové interiérové dvere so zárubňami
• správca: Službyt Senica, zálohový predpis 130€ / 2 osoby

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite, na sídlisku Sotiná, kde máte všetko poruke. Pred domom vo vnútrobloku je pekné detské ihrisko, za nákupmi či do kaviarne tiež nemáte ďaleko, v blízkosti je tiež poliklinika, zastávka MHD aj kostol. Skutočne je množstvo plusov prečo sa rozhodnúť pre kúpu tohto bytu, ktorý Vám rada predstavím aj s kompletnými informáciami osobne na obhliadke.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum .© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie, pôdorys a 3D prehliadka sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky