NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT UPRAVENÝ NA 3, SKALICA, SNP

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
Ulica.: SNP
57 m²
3
2
3
po rekonštrukcii
áno
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12897x zobrazená v zozname / 670x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

Výborná lokalita s parkoviskom, tiché prostredie, klimatizovaný byt upravený na 3 izbový. Byt je ideálnym bývaním pre záujemcu, ktorý hľadá pokojnú lokalitu mimo ruchu mesta.

DOREAL realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt upravený na 3 izbový. Nachádza v obľúbenej pokojnej lokalite, v bytovom dome na ulici SNP v Skalici.

Priestranný kompaktný byt o výmere 57 m2 + loggia predstavuje dostupné bývanie v meste Skalica. Kúpou je okamžite voľný k nasťahovaniu.
Byt je zariadený nábytkom, vybavený klimatizáciou, so zrekonštruovanou priestrannou kúpeľňou, kuchyňou a vytvorenou treťou izbou, ktorá slúžila ako detská izba.

Byt sa nachádza na 2 poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Vchod je pravidelne udržiavaný, vlastníci dbajú aj na okolie a predzáhradku.

• v byte je kompletne zrekonštruovaná kúpelňa, kde sa nachádza vaňa, umývadlo, pračka, priestor pre sušičku, wc,
• kuchynská linka s dostatkom úložného priestoru je vybavená plynovým sporákom, rúrou, umývačkou riadu, odsávačom pár, chladničkou a mikrovlnnou rúrou
• za kuchyňou je vybudovaná detská izba, v ktorej nechýba okno, nachádza sa tu posteľ, písací stôl a skriňa
• podlahová plocha 57 M2
• dispozícia: chodba, kúpelňa spojená s wc, spálňa, obývacia izba s loggiou, kuchyňa a detská izba
• v suteréne bytového domu sa nachádza pivnica.

Mesačné náklady pre 3 osoby: 170€ ( správa bytového domu, fond opráv a údržby, teplá a studená voda, vykurovanie )

Interiér bytu je jednoducho a vkusne zariadený, v chodbe sa nachádza závesný šatník a komoda, spálňa je vybavená šatníkom, dvojlôžkovou posteľou, nočným stolíkom a svietidlom, v kúpeľni je osadená vaňa, umývadlo, pračka, wc, kuchyňu tvorí kuchynská linka vybavená umývačkou riadu, sporákom, chladničkou, rúrou, mikrovlnkou a množstvom úložného priestoru.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku, s financovaním vám pomôže finančný sprostredkovateľ. Nehnuteľnosť je kúpou okamžite k dispozícii.

KONTAKT A OBHLIADKA:



Miriam Adamčíková - realitná maklérka
www.doreal.sk

DOREAL NEHNUTEĽNOSTI




Adresa kancelárie: Námestie oslobodenia 8, Senica (budova VÚB)

Realitná kancelária DOREAL vám ponúka personalizované a kvalitné realitné služby od roku 2009. Vieme, aké dôležité je pre vás nájsť si nový domov alebo predať/prenajať svoju nehnuteľnosť. Napíšte nám svoje požiadavky na predaj/kúpu/prenájom, ozveme sa vám do 24 hodín a poradíme s celým realitným procesom, email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha57 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky