Na predaj 2 izbový byt v novostavba Slnečné Terasy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Mateja Bela 1 G
65.67 m²
6
1
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
179.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1377x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte nový domov, ktorý by bol nielen pohodlný a funkčný, ale zároveň aj v súlade s najnovšími trendmi bývania? Ponúkame vám dvojizbový byt v novostavbe Slnečné Terasy, ktorý sa nachádza v príjemnej časti Žiliny - Hájik. Tento byt je skutočným skvostom s celkovou rozlohou 78.26 m2, vrátane slnečnej terasy a balkónu o rozlohe 12.59 m2, odkiaľ si môžete vychutnávať idylický výhľad na okolitú prírodu. Byt je navrhnutý tak, aby poskytoval dostatok priestoru a súkromia, s vstupnou chodbou, veľkou obývačkou prepojenou s kuchyňou a priamym výstupom na terasu a balkón, útulnou spálňou, samostatnou kúpeľňou a toaletou. K bytu navyše patrí pivnica a vyhradené parkovacie miesto, čo je v mestských lokalitách veľkým plusom. Areál Slnečných Terás je bezpečne oplotený a pre mladé rodiny s deťmi ponúka dve detské ihriská priamo v areáli, čo je ideálne pre rodinný život. Mesačné náklady na bývanie sú navyše veľmi priaznivé, čo z tohto bytu robí nielen krásne, ale aj ekonomicky výhodné bývanie. 
Ak máte záujem o tento byt, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť byt naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.26 m²
Úžitková plocha65.67 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky