Na predaj 3-ibový rodinný dom v obci Kuzmice s 22-árovým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
90 m²
2236 m²
predaj - Rodinný dom
144.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3262x zobrazená v zozname / 260x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom neďaleko pohoria Považský Inovec, v pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Dom sa nachádza v obci Kuzmice, vzdialený 9 km od okresného mesta Topoľčany. Je vhodný na chalupu, aj na trvalé bývanie.
Pred cca 15 rokmi sa menili plastové okná, plynový kotol, v roku 2024 sa vyvložkoval komín ku kotlu a časť komína nad strechou sa vybudovala nová. Dom sa nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku o celkovej výmere 2236 m2. Má zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, odpad je riešený žumpou, má plynové ústredné kúrenie, z väčšej časti je podpivničený.
Dispozícia domu: vstupná chodba, chodba, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC.
Suterén: vstupná chodba, kuchynka, technická miestnosť.
Za domom sa nachádza garáž, murované skladové priestory s pivnicou, skleník, záhrada s ovocnými stromami (slivky, marhule, jablone, hrušky).
V blízkom okolí Považského Inovca je možnosť hubárčenia, turistiky a cykloturistiky. V Topoľčanoch sa nachádza krytá plaváreň, letné kúpalisko, neďaleko sa nachádza vodná nádrž Duchonka. Bojná - ranč pod Babicou -lukostrelecký areál, zverinec.
Vzdialenosť do mesta Topoľčany - 9 km, Partizánske - 26 km, Piešťany - 27km, Nitra - 38km, Bratislava - 111km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2236 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky