Na predaj 3 izb. apartmán (Z2B) - Chorvátsko, ostrov Hvar!

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Hvar
Lokalita.: Sučuraj
108.6 m²
prízemie
3
áno - 2
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
365.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

366x zobrazená v zozname / 68x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám predstavuje jedinečnú príležitosť investovať do kúpy nádherného 3-izbového apartmánu s rozlohou 61,52 m² a s rozlohou terás, záhrad a parkovísk 46,48 m². Celková rozloha predstavuje až 108 m². Nachádza na prízemí bytového domu umiestneného len 50 metrov od Jadranského mora na ostrove Hvar v Chorvátsku. K bytu je možnosť dokúpiť záhradu o výmere 40,40 m².

Pri projektovaní apartmánu bol kladený dôraz na použitie vysoko kvalitných lokálnych materiálov a najnovších technológií. Výsledkom je vysoký štandard, útulnosť a funkčnosť bývania s prírodnými prvkami, dreva a skla. Každý apartmán je plne vybavený moderným nábytkom vrátane kompletného vybavenia spotrebičmi. Súčasťou vybavenia apartmánov je tepelné čerpadlo, ktoré zabezpečuje príjemné podmienky počas celého roku.

Interiérové dvere sú súčasťou vybavenia apartmánov. Vstupné bezpečnostné protipožiarne dvere s viacchodovým uzamykacím systémom sú zasadené do oceľovej zárubne . Súčasťou vybavenia apartmánov je taktiež podlahové vykurovanie.

Plne vybavená kuchyňa s kvalitnou pracovnou doskou a spotrebičmi (chladnička, s mrazničkou, vínna chladnička, umývačka riadu, výrobník ľadu, elektrický sporák, digestor, mikrovlnná rúra, kávovar, príbory a kuchynské doplnky). Súčasťou kuchyne je aj veľký jedálenský rozkladací rodinný stôl pre 6 osôb.

V obývacej miestnosti nájdete XL sedaciu súpravu v tvare L. Dizajn izieb je tvorený vkusnými interiérovými doplnkami ako sú obrazy, vázy a živé kvety. Súčasťou tejto miestnosti je veľkoplošná TV s programami od spoločnosti Skylink a vysokokvalitný soundbar. Rýchly internet 100 Mbit/s pre bezproblémové pracovné chvíle je samozrejmosťou.

Váš kvalitný spánok zabezpečí elektricky polohovateľná manželská posteľ s vysokokvalitným antialergénnym matracom a pamäťovou penou. Dizajn izieb je tvorený vkusnými interiérovými doplnkami ako sú obrazy, vázy a živé kvety. Súčasťou izieb sú priestranné skrine. Detské izby sú vybavené poschodovou posteľou, s možnosťou prístelky v spodnej časti.
Minimalistické poňatie s masívnymi prvkami, takto by sa dal opísať taliansky dizajn a materiály kúpeľní všetkých apartmánov. Dôraz bol kladený na každý detail od sprchového kútu až po originálne zrkadlá a nemecké vodovodné batérie Hansgrohe.
V samostatnej technickej miestnosti sa nachádza práčka AEG spolu so sušičkou, tepelné čerpadlo a vlastný 200 l bojler na teplú vodu.
Všetky vonkajšie priestory apartmánov sú vybavené záhradným sedením pre 4 – 6 osôb. Povrchová vrstva je riešená protišmykovou podlahou. Váš ničím nerušený výhľad podporí sklenené zábradlie s kovovou konštrukciou. Vonkajšie parkovacie miesto pred každým apartmánom je vo Vašom súkromnom vlastníctve. Parkovanie je vyhotovené na zámkovej dlažbe, príjazdová komunikácia je betónová. Súčasťou apartmánov sú aj ďalšie dve parkovacie miesta za symbolický prenájom 1€/ ročne. Ku prízemným apartmánom pripadá aj veľká záhrada, ktorej riešenie prispôsobíme Vašim požiadavkám po dohode s developerom.

V rezorte máme taktiež celoročných zamestnancov, ktorí vedia vo Vašich apartmánoch kedykoľvek vyhovieť Vašim požiadavkám aj na diaľku, poprípade opraviť prípadné problémy alebo nedostatky – nemusíte tak cestovať do Chorvátska a obávať sa, kedy ich budete riešiť. V rezorte je vlastná privátna reštaurácia a bar priamo na pláži, kde sú zamestnanci vždy pripravení Vás obslúžiť. Priamo vedľa baru sa nachádza privátna pláž, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, kde máte ku apartmánu k dispozícii luxusné ležadlá so slnečníkom označené podľa Vášho apartmánu, ktoré slúžia výhradne Vám a Vašim hosťom. Nemusíte sa tak obávať, či si nájdete miesto na pláži. Taktiež máte k dispozícii športové vybavenie, ako sú paddleboardy, bicykle, skútre, lode, motorky, kolobežky, buginy, štvorkolky a mnoho ďalšieho.

Pri každej návšteve bude všetko prichystané pre váš príjazd, vrátane vychladeného prosecca, piva a nealko nápojov v chladničke. Garantujeme úplnú celoročnú správu Vašich apartmánov počas i mimo vašej prítomnosti, bezpečnosť objektu a jeho vyťaženosť.

Apartmán sa nachádza v Chorvátsku na ostrove Hvar, ktorý je známy svojou slnečnou klímou, nádhernými plážami a bohatou kultúrnou históriou. Ostrov ponúka široké možnosti na aktívne trávenie voľného času vrátane vodných športov, turistiky a gastronómie.

Apartmán je v súčasnosti v štádiu holodom s plánovaným dokončením v marci 2025. Cena tejto nehnuteľnosti s kompletným zariadením je 365 000EUR.

Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.



Miroslava Kováčová

RADO Reality Group


Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group

je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha108.6 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Terasaáno - 2
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky