Na predaj: 3 izb.byt + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
76.47 m²
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
78.000,- € VEĽMI VYHODNA CENA
Ponúknite vlastnú cenu

945x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj veľkometrážny 3 izbový byt vo výmere 76,47m2 s LOGGIOU a PIVNICOU v okresnom meste Levice.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, na piatom poschodí. Disponuje veľkými, priestrannými izbami. Je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa potrieb a nárokov nového majiteľa.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby, po pravej strane sa nachádza priestranná slnečná obývačka, oproti cez chodbu je veľká detská izba. Pred nami je bytové jadro v pôvodnom stave, kúpelňa s vaňou a samostatné wc. Napravo od bytového jadra je kuchyňa s výstupom na loggiu, ktorú je možné prepojiť s obývacou časťou bytu. Oproti kuchyni cez chodbu je spálňa.

Byt je priestranný a slnečný s výhodnou cenou. Kúpou je voľný ihneď. Odporúčam!

V pešej dostupnosti sa nachádza občianska vybavenosť ako: MŠ, ZŠ, garážový dom, zastávka MHD potraviny, kaderníčka, športovisko skate-park, nové, moderné basketbalové ihrisko, aktuálne prebieha výstavba nákupného centra.


Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...

Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76.47 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky