Na predaj 3-izbový byt s balkónom a parkovaním, Poprad – Veľká, 103 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
103 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
280.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

560x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt v obľúbenej mestskej časti Poprad – Veľká. Byt sa nachádza v trojpodlažnom rodinnom dome, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný a prestavaný na samostatné bytové jednotky. Na vstup do domu slúži spoločný vchod a každý z bytov sa nachádza na samostatnom pochodí – prízemie, prvé poschodie a podkrovie.

Byt s výmerou 103 m2 sa nachádza na prvom poschodí. Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby spojenej s priestorom na kuchyňu, spálne, detskej izby, kúpeľne s vaňou aj sprchovacím kútom, samostatného WC s umývadlom a technickej miestnosti s kotlom. Priestory sú moderné a veľkorysé, ideálne na zariadenie a dokončenie podľa vlastných predstáv. Byt sa predáva v štandarde – vkusne zvolené podlahy, interiérové dvere, obklady aj sanita zaručujú pocit pohodlia a nadčasovosti.

Pozdĺž celého bytu sa nachádza balkón, z ktorého je pekný výhľad na mesto. K bytu prislúcha samostatná priestranná pivnica v suteréne. Nehnuteľnosť je na predaj spolu s dvoma vonkajšími parkovacími miestami vo dvore. To, že sa každá bytová jednotka nachádza na samostatnom poschodí zabezpečuje dostatok súkromia. Ide o pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou do mesta. V okolí je dostupná kompletná občianska vybavenosť – základná škola s materskou školou, potraviny, lekáreň, zástavka MHD, kaviarne a reštaurácie. Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte: Mgr. Miroslava Petáková, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku103 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky