Na predaj 3-izbový byt s balkónom v centre mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Brezno
Ulica.: Nálepkova
62 m²
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
83.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3217x zobrazená v zozname / 147x zobrazená detailne / 147x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, v zastúpení realitným maklérom Iveta Štulajterová, Vám ponúkajú na predaj 3-izbový byt s balkónom v blízkosti centra mesta.

Byt sa nachádza na 3. poschodí v panelovom dome v pokojnej lokalite plnej zelene na Nálepkovej ulici. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. V blízkosti sú školy aj škôlky, obchody, reštaurácie, vlaková aj autobusová stanica.

Byt pozostáva zo zádveria a vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne a WC. Do kuchyne sa vchádza z chodby, ako aj do obývacej izby, z ktorej je vstup na veľký nový balkón. Z obývačky sa ide do spálne a detskej izby.

Byt je v pôvodnom stave, vymenené sú okná v kuchyni, spálni a detskej izbe. Kúpeľňa a WC je tiež v pôvodnom stave (umakartové jadro), v chodbe sú pôvodné vstavané skrine. V izbách sú parkety. Čiastočne bola rekonštruovaná elektrika, sú potiahnuté medené káble.

Byt je vhodný pre kupujúceho, ktorý si ho môže prerobiť podľa svojich predstáv. K bytu patrí klasická latková pivnica.

Mesačné zálohy do správy bytov sú stanovené súčasne cca 170,-€. Byt je voľný ihneď.
Cena je 83.900,-€..Poskytujeme komplexné služby, t.z. kompletný právny servis, katastrálny servis.

Bližšie informácie vám poskytneme telefonicky alebo osobne pri obhliadke objektu. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle , Štulajterová Iveta, Váš realitný maklér...

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha62 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky