Na predaj 3-izbový byt s loggiou v Púchove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Obrancov mieru
66 m²
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13645x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto na bývanie v Púchove? Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza priamo v centre. Tento byt s rozlohou 66m² a priestrannou loggiou vás očarí svojím potenciálom a výhodnou polohou.

Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom a je v pôvodnom stave, čo vám dáva jedinečnú príležitosť zariadiť si ho podľa vlastných predstáv a vkusu. V byte nájdete tri priestranné izby, ktoré sú ideálne pre rodinný život alebo pohodlné bývanie jednotlivca či páru.

Výhodná lokalita len pár minút od centra mesta Púchov vám zaručuje skvelú občiansku vybavenosť – Dom kultúry, školy, škôlka, reštaurácie, obchody, amfiteáter, prechádzky popri Váhu, turistika na okolí.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Michaela Vlniešková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Poschodie3
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky