Na PREDAJ 3 izbový byt v Leviciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
76.47 m²
7
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1324x zobrazená v zozname / 91x zobrazená detailne / 91x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj:

- 3 izbový byt v okresnom meste Levice
- po rekonštrukcii
- s loggiou a pivnicou

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, je po rekonštrukcii: má stierky a maľovky, plastové okná, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, nové interiérové dvere s obložkami, nové bezpečnostné vchodové dvere, kúpeľňa je zväčšená - po rekonštrukcii s obkladom a dlažbou, samostatné wc. Moderne prepojená chodba s veľkou obývacou časťou a kuchyňou.

Dispozične je riešený nasledovne: vchádzame do chodby. Po pravej strane je roll-doorka. Vedľa nej je prechod do veľkej obývacej časti bytu. Z nej vedie prechod do otvorenej kuchyne so zabudovanými spotrebičmi. Východ na loggiu je z kuchyne. Z chodby máme naľavo veľkú izbu s roll-doorkou na celej stene. Táto izba slúžila ako spálňa. Vedľa nej je menšia izba - detská izba alebo pracovňa. Bytové jadro je zaujímavo riešené a zväčšené. Kúpeľňa s vaňou a samostatné wc.

Od bytového domu máte všetko naskok napešo do 3 - 4 minút ako napr: zastávka MHD, ZS, MS, potraviny, garážový dom, veľké moderné parkovisko s kamerovým systémom, športovisko skate-park, basketbalové ihrisko, rozne predajne a služby ako napr kaderníčka, nechotvý dizajn atd.
Onedlho sa plánuje výstavba menšieho obchodného centra.


Byt je v stave prísť a bývať. Nevyžaduje si žiadne ďalšie investície. Odporúčam!
Viac fotiek nájdete na našej stránke time4dreams.sk

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. . .

Miroslava Babocká



Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha76.47 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky