Na predaj 3 izbový byt v Liptovskej Tepličke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Liptovská Teplička
68 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
90.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11876x zobrazená v zozname / 659x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3izbového bytu v Liptovskej Tepličke

Hľadáte nové bývanie v tichej a malebnej lokalite? Máme pre vás skvelú ponuku! Ponúkame na predaj priestranný 3izbový byt o celkovej rozlohe 66 m², nachádzajúci sa v obci Liptovská Teplička, ktorej kúzlo a pokoj vás očarí.

Byt je situovaný v tichej časti obce, ideálny pre rodiny alebo jednotlivcov hľadajúcich únik pred ruchom veľkých miest. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a je po čiastočnej rekonštrukcii, čo umožňuje ihneď pohodlné nasťahovanie, pričom si môžete byt prispôsobiť presne podľa svojich predstáv.

K bytu patrí aj pivnica, čo poskytuje dostatok úložného priestoru. Navyše majitelia bytu majú nárok na užívanie spoločných priestorov a pozemku bytového domu, čo zahŕňa aj záhradku – ideálnu na relaxáciu alebo drobné záhradníčení.

Obec Liptovská Teplička ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkom okolí bytu nájdete základnú školu s materskou školou, potraviny, poštu, lekáreň a dokonca aj kaviareň. Všetky potrebné služby máte tak doslova na dosah ruky, čo rozhodne oceníte.

Jedným z najväčších lákadiel je blízkosť lyžiarskeho strediska, ktoré sa nachádza neďaleko bytového domu. Milovníci zimných športov si tu prídu na svoje, a to bez nutnosti dlhého dochádzania. Cez leto potom okolitá príroda ponúka nespočetné množstvo turistických i cyklistických trás, umožňujúcich objaviť krásy tohto jedinečného regiónu.

Ak teda hľadáte komfortné a pokojné bývanie v skvelej lokalite so všetkým občianskym vybavením a blízkosťou prírodných krás, tento byt v Liptovskej Tepličke je tou správnou voľbou práve pre vás.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dojednanie prehliadky!

Energetický certifikát nebol predložený.



Kontakt:

Zaistite si svoj nový domov ešte dnes a začnite novú kapitolu svojho života v okúzľujúcej Liptovskej Tepličke.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky