NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT V MESTSKEJ ČASTI LIPT. MIKULÁŠA PRIPRAVENÝ NA R

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
60 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
124.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5380x zobrazená v zozname / 276x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

VÝHRADNE V PONUKE TUreality môžete nájsť 3-izbový byt v mestskej časti Lipt. Mikuláša - Podbreziny.
____________________________
▶ Byt v pôvodnom stave s loggiou a pivnicou o celkovej výmere 60 m2 je na 4. poschodí v okrajovej časti sídliska, kúsok od základnej školy. Bytový dom s výťahom prebehol čiastočnou rekonštrukciou, kde boli menené plastové okná na spol. priestoroch, osvetlenie spoločných priestorov, vymenené stúpacie vedenia. Parkovanie priamo pred bytovým domom. K dispozícii sú aj spoločné priestory (kočikáreň). Pri bytovom dome sa nachádza detské ihrisko.
____________________________
▶ Byt je v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu a prípadnú zmenu dispozície.
Vstupnými dverami cez chodbu sa dostanete do všetkých izieb (obývaciu izbu, kuchyňu, kupeľňu, samostatné wc a detskú izbu), okrem spálne, do ktorej sa prechádza cez obývačku. Vo všetkých izbách sú laminátové podlahy, okrem detskej izby, kúpeľne a WC. Nové panelové radiátory. Plast. okná s iz. dvojsklom a roletkami. Okno s balk. dverami na loggiu je ešte pôvodné.
▶ V cene bytu je kuchynská linka, + ostatné zariadenie podľa dohody.
____________________________
▶ IS: Elektrina, plyn, ver. vodovod, kanalizácia, vykurovanie panelovými radiátormi, spolu s TÚV diaľkovo, internet. Energetický certifikát ne je k dispozícii.
____________________________
▶ Náklady: zálohové platby za správu a energie 185,-€ (bez internetu). Orientácia bytu: V-Z. Bezproblémoví susedia.
____________________________
▶ V okolí dokonalá kompletná občianska vybavenosť: ZŠ, MŠ, obchody, supermarket, zdrav. stredisko, reštaurácie, zástavky MHD, detské ihriská, lyžiarsky vlek !.
____________________________

▶ OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky