Na PREDAJ 3 izbový byt v novostavbe v meste Pezinok s parkovacím miest

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Obchodná
88 m²
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
890,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

262x zobrazená v zozname / 32x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný 3 izbový byt s loggiou v novostave VINICE s parkovacím miestom v Pezinku na Obchodnej ulici.

Byt sa nachádza na 3.poschodí s výťahom. Rozloha bytu je 88,94m2+ loggia 7,17m2. K bytu prislúcha parkovacie miesto ktoré sa nachádza za bytovým domom. Druhé parkovacie miesto sa dá prenajať za príplatok.

Prenajíma sa zariadený. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi, umývačka riadu, vstaný sporák, varná doska , chladnička s mrazničkou. V obývacej časťi zostáva gauč, stolík pod TV, detská izba je vybavená postelou, v spálni sa nachádza manželská posteľ, v kúpeľni práčka. Byt je priestranný a vzdušný. V byte bude dobudovaná klimatizačná jednotka.

DISPOZÍCIA



- vstupná chodba

- kuchyňa

obývacia izba s výstupom na loggiu

dve samostatné izby

- toaleta

- kúpeľňa s vaňou

VÝHODY:



- novostavba

- parkovacie miesto

- výborná lokalita

- priestranný

- svetlý

- výťah

- veľkometrážny

- klimatizácia

- zariadený byt

- množstvo úložného priestoru

Byt je voľný ihneď. Mesačné nájomné je 890EUR, vrátane enrgii a parkovacieho miesta, druhé miesto za príplatok. Internet a televíziu si zabezpečuje nájomník sám.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačné nájomné 890EUR + depozit 890EUR a provízia pre RK v rovnakej výške.

LOKALITA


Kompletná občianska vybavenosť v okolí je veľkou výhodou. Autobusová zastávka 5min. pešou chôdzou.

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.

V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus), plaváreň, judo aréna.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha88 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky