Na predaj 3i samostatne stojaci rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
1000 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
469.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6540x zobrazená v zozname / 471x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3i samostatne stojaci rodinný dom s krásnym veľkým pozemkom v Bratislave, na ulici Orenburská. (1000m2/ ZP 120m2)
Dom sa nachádza v mestskej časti Podunajské Biskupice, v starej časti, v tichej uličke, s veľkým pozemkom o rozlohe 1000m2, zastavaná plocha cca 120m2.
Dom bol postavený okolo r. 1950, tehlový, pred 20timi rokmi bol kompletne zrekonštruovaný vrátane elektrických rozvodov a momentálne je čerstvo vymaľovaný. Je pripojený na všetky inžiniersky siete (voda, plyn, elektrika, kanalizácia, kúrenie je plynom i na tuhé palivo, káblová TV, optická sieť ).

Dispozícia rodinného domu: vstupná hala, dve nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa, komora, veľká obývacia miestnosť (33m2) s výstupom do zimnej záhrady. Všetky miestnosti majú plastové okná (so sieťkami), čiže dom je naozaj presvetlený. Kuchyňa je robená na mieru a kompletne zariadená zabudovanými spotrebičmi (umývačka, chladnička, mraznička, rúra, sklokeramická var.doska). V obývačke 12hod. keramické kachle.

Veľkou výhodou je krásny veľký pozemok s automatickou závlahou, s veľkorysým 9,5x4,5m bazénom s postupnou hĺbkou 1-1,85m, zimnou záhradou, pestovanou zeleňou, samostatne stojacou garážou (16m2) a možnosťou parkovania ďaľších 3 vozidiel pred garážou a ďaľších 2 vozidiel pred domom, prípadne možnosť ďaľšej výstavby na pozemku alebo nadstavby rod.domu.

Nehnuteľnosť bola kvalitne postavená.


Stavba je zdravá, suchá.

Na pozemku sa nachádza veľký murovaný bazén (9,5x4,5m), montovaná garáž (18m2), pivnica, veľa okrasnej a ovocnej zelene.

Dom je k dispozícii ihneď.



Cena domu je 469.000,-€.

Okolie ponúka výbornú občiansku vybavenosť.


Rýchla dostupnosť do mesta aj na obchvat.
Energetický certifikát nebol predložený.
V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky