Na predaj 4-izbový byt v Zborove nad Bystricou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Zborov nad Bystricou
Ulica.: centrum
95 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
149.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20567x zobrazená v zozname / 843x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový byt v obci Zborov nad Bystricou. Pozrite si virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=VXHHLyg3jfh , video prehliadku https://youtu.be/nfR1KB4u-R4 fotografie a ďalšie informácie nižšie v popise a kontaktujte realitného agenta, Róbert Kubala , ktorý s vami ochotne vykoná osobnú obhliadku.

Lokalita a okolie:


Byt sa nachádza v blízkosti centra obce na prízemí rodinného domu s troma samostatnými bytovými jednotkami. Situovaný je na rovinatom pozemku o rozlohe 672 m2, ku ktorému patrí spoluvlastnícky podiel.
Obec Zborov nad Bystricou sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou a dopravným spojením na Čadcu, Žilinu, Krásno nad Kysucou, či Oravu. V obci sa nachádza základná škola s materskou školou, lekári, lekáreň, obchody, supermarket, detské ihriská, futbalové ihrisko, fitnescentrum, reštaurácie a pod. Blízke okolie ponúka mnohé možnosti na turistiku a cykloturistiku – neďaleko domu prechádza Kysucká cyklomagistrála.

Parametre bytu:


- 4-izbový byt s podlahovou plochou 95 m2,
- oplotená záhradka v výmerou približne 70 m2 s priamym vstupom do bytu – povrch je upravený sčasti kamienkami a sčasti zatrávnený, nachádzajú sa tu vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny,
- byt tvorí predsieň, chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou, tri spálne a kúpeľňa so - sprchovacím kútom a WC,
- k dispozícii je spoločný odkladací priestor na kosačku, náradie a pod.

Stav bytu:


- novovybudovaný byt skolaudovaný v r. 2021 a s interiérom dokončeným začiatkom roka 2022,
- okná plastové s izolačným dvojsklom,
- podlahy plávajúce laminátové, v predsieni a v kúpeľni dlažba,
- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, mikrovlnka, rúra na pečenie, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná platňa, barové stoličky s ostrovčekom,
- v byte zostávajú vstavané skrine v izbách, prípadne ostatný nábytok podľa dohody,
- kúrenie – priamovýhrevné elektrické radiátory,
- samostatné meracie vody a elektriny.

Stav domu a pozemku:


- kompletná rekonštrukcia domu skolaudovaná v r. 2021,
- pred domom je spevnená plocha na parkovanie šiestich áut (dve pre každý byt),
- vybudované chodníky,
- celková výmera pozemku je 672 m2,
- oplotenie pozemku.

Financovanie a poplatky:


- Mesačné zálohové platby za energie sú 150EUR.
- Možnosť financovania úverom na bývanie, ktorý vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme úverové ponuky s výhodnými podmienkami.
- Náklady s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva - štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov) sú v réžii realitnej kancelárie.

AGENT.SK, s. r. o., je licencovaná realitná kancelária, ktorá je členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, Realitnej únie Slovenskej republiky a Združenia realitných kancelárií Slovenska. Spoločnosť je zároveň registrovaným finančným agentom v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 127418. Od roku 2006 poskytujeme profesionálne služby v oblasti realitného a finančného sprostredkovania so špecializáciou na rezidenčné nehnuteľnosti, hypotéky a poistenie.

Ak plánujete predať, prenajať, kúpiť, financovať kúpu nehnuteľnosti alebo poistiť nehnuteľnosť, kontaktujte nás ešte dnes. Radi vám poskytneme profesionálne realitné a finančné služby pod jednou strechou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Mohlo by vás tiež zaujímať

Vaše hodnotenie ponuky