Na predaj 4-izbový prerobený byt v Bratislave-Petržalka 75m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
75 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3600x zobrazená v zozname / 292x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4-izbový byt v Bratislave-Petržalka s rozlohou 75m2.
Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou kde sa v pešej dostupnosti nachádzajú obchody (Lidl, Billa), ponuka rôznych služieb, reštaurácie, kaviarne, zdravotné zariadenia. V blízkosti bytového domu je zastávka MHD a plánovaná dráha električky s dostupnosťou do centra, Račianske mýto až do Rače. Lokalita je vyhľadávaná taktiež pre možné aktívne či relaxačné činnosti vďaka blízkosti jazier Veľký a Malý Draždiak s rozmanitosťou ponúkaných aktivít, lužné lesy, cyklocesta až na hrádzu.

Vstup do bytového domu je prostredníctvom čipov. Výťahy prešli rekonštrukciou kabín, nachádza sa tu jeden osobný a jeden nákladný výťah. Samotný byt sa nachádza na 1. poschodí z celkových 12. Na poschodí sa nachádza 6 bytov, kde vľavo sú tri a vpravo tiež tri byty s uzamykateľnou bránkou pre každú časť. Majitelia si byt prakticky upravili keď z pôvodného 3-izbového bytu posunom priečok získali 4 plnohodnotné izby. Po vstupe do bytu vojdete priamo do obývacej izby kde je umiestnená rohová sedacia súprava s konferenčným stolíkom a stolíkom pod TV. Z obývacej izby sa dostanete do spálne s výstupom na jednu z dvoch zasklených lodžií. V byte sa nachádza väčšia detská izba s výstupom na rovnako zasklenú lodžiu a jedna menšia detská izba. V kuchyni sa nachádza zánovná kuchynská linka. Majitelia si taktiež posunuli priečku kúpeľne čím ju zväčšili a vybudovali v nej priestranný sprchový kút. V byte je tiež samostatné wc.

Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2015 kedy sa menili elektrické rozvody, plastové okná, podlahy, balkón, kuchynská linka. V celom byte sú na oknách inštalované žalúzie. Bytový dom je kompletne zateplený. V okolí domu je dostupné parkovanie. Aktuálne mesačné náklady sa pohybujú vo výške 215EUR.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku75 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky