Na predaj 4i RD s výhľadom na Zobor v tichej lokalite Lužianok, Nitra.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Lužianky
170 m²
1255 m²
4
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
206.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

267x zobrazená v zozname / 43x zobrazená detailne / 43x zobrazená detailne tento mesiac

V Lužiankach neďaleko Nitry predám rodinný dom nachádzajúci sa v pôvodnej zástavbe rodinných domov na priestrannom a pekne udržiavanom pozemku s výmerou 1255m2. Lokalita vám zaručí príjemný výhľad na Zobor, súkromie a pokoj mimo hlavnej cesty. Z pozemku je výstup priamo na hrádzu rieky, kde si môžte užívať relax napríklad aj vo forme prechádzok, behu, cyklistiky atd.
Zastavanú plochu domu tvorí 170m2 pre spokojný rodinný život. Dom je jednopodlažný, po prevažnej rekonštrukcii, postavený z tehly, zateplený, s kompletne zrekonštruovanou strechou a všetkými rozvodmi IS. Aktuálne je v dome okamžite a plnohodnotne obývateľný, zariadený 2izbový byt o výmere cca 72m2 (chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a technická miestnosť).
Zvyšok domu, cca 98m2, je pripravených na dobudovanie ďaľších, celkom nových 2 - 3 izieb podľa predstáv a potrieb nového vlastníka (časť materiálu potrebného na dobudovanie je po serióznej dohode k dispozícii v cene nehnuteľnosti).
Keďže dom má aktuálne dva samostatné vchody a z ulice je prístup aj cez dve samostatné vstupné bránky otvára sa budúcemu vlastníkovi po dokončení ostatného interiéru aj možnosť dvojgeneračného bývania alebo prenájmu časti domu. Pôvodný projekt (viď pôdorys vo fotogalérii) počítal práve s možnosťou realizácie dvoch samostatných bytových jednotiek.
Celý dom je pripojený do distribučnej siete plynu, EE, verejného vodovodu a kanalizácie. Na pozemku sa nachádza tiež studňa, ktorú je možné využívať na zavlažovanie záhrady, prevádzku bazénu atď.

Pred domom a vedľa domu je priestor na parkovanie minimálne troch - štyroch áut.

Na pozemku je momentálne nevyužívaná letná kuchyňa s možnosťou prerábky na otvorený altánok, prípadne garáž.

Ďalšími benefitmi tejto nehnuteľnosti je dobrá pešia dostupnosť zastávky MHD, vlakovej dopravy, predajne potravín, zdravotného strediska a iných významných objektov obce. Centrum mesta Nitra je od nehnuteľnosti vzdialené cca 7km, čo je 7-10 min jazdy autom, v závislosti od dopravnej situácie.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol predložený.

Cena nehnuteľnosti je 206.tis, vrátane kompletného právneho servisu. V prípade potreby zabezpečíme aj spoľahlivý hypotekárny servis.
Obhliadky je možné absolvovať aj počas víkendu, potrebné dohodnúť aspoň 24hod vopred na tel.č. alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1255 m²
Zastavaná plocha170 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky