Na predaj 6 izbový priestranný dom vo vyhľadávanej lokalite v Šali

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
489 m²
800 m²
2
6
áno - 2 autá
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
377.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8430x zobrazená v zozname / 508x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA



Dom pozostáva zo 6 izieb, galérie, 2 kúpeľní, samostatného WC, má zastrešenú a uzatvorenú terasu o veľkosti 55 m2, ktorú oceníte v chladnejšie dni. Napojený je na vodovod, elektrickú, plynovú a kanalizačnú prípojku. Pozemok o veľkosti 800 m2 je veľkorysý a dostatočný pre relax (bazén), okrasnú časť aj pestovanie plodín. Dom disponuje zastavanou plochou 217 m2, úžitkovou plochou 489 m2 a má dvojgaráž. Dom má kamerový systém, poplašné zariadenie, video vrátnika, elektrické otváranie brány, dvojgaráž. V dome je podlahové kúrenie, centrálny vysávač, klimatizácia a dlažby.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU



PRÍZEMIE – vstupná chodba, samostatné WC, obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, komora, 2 izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, technická miestnosť, zväčšená, vykurovaná dvojgaráž, s výstupom do domu a do záhrady. Z pohodlia obývačky máte krásny výhľad na vrchné poschodie na knižnicu a galériu. Terasa má 55 m2, je zastrešená a uzatvárateľná, čo vám umožní jej využitie 10 mesiacov v roku.

VRCHNÉ POSCHODIE – 3 izby, galéria, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a WC.

Okrasná záhrada Vám poskytne dostatočný priestor na relax, nachádzajú sa tu 3 odpočinkové zóny, studňa, bazén a vyvýšené záhony.

V cene je kompletný realitno – právny servis a k tomu Vám bezplatne zabezpečíme najvýhodnejší úver na trhu. Cena domu určená znaleckým posudkom je 386.000€ .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha217 m²
Úžitková plocha489 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno

Vaše hodnotenie ponuky