NA PREDAJ budova s bytmi HLOHOVEC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Hlohovec
Ulica.: Františka Lipku
4285.14 m²
2631 m²
5
132
áno
predaj - Budova
2.500.000,- € dohoda, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

740x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Leaders & Partners reality s.r.o. - Bc. Ľuboš Lorinc, exkluzívne máme na predaj budovu v Hlohovci, na ulici F. Lipku, v lokalite Nová štvrť, situovanú v okrajovej časti okresného mesta, ktorú charakterizuje zástavba rodinných domov doplnená priemyselnými areálmi. Rovinatý oplotený pozemok je prístupný z asfaltovej komunikácie. Budova má cca 132 bytov. Rozmery budovy činia cca d:43 x š:16 m.

Stavebné - konštrukčné riešenie: Objekt je riešený ako trojtraktový s centrálnym schodiskom s výťahovou šachtou a s centrálne v pozdĺžnom smere umiestnenou chodbou. Má 6 nadzemných podlaží, nie je podpivničený. Výťah je osobný s nosnosťou 250 kg so strojovňou na streche objektu. Objekt je vybudovaný na základových pásoch s nosnou konštrukciou z prefabrikovaných montovaných panelov hr. 15cm v priečnom module 3,60bm. Fasáda je z pórobetónových panelov hr. 25cm so siliplastovou povrchovou úpravou. Strecha je plochá s hydroizoláciou na báze bitúmenov.

Dispozičné riešenie: Na každom podlaží sa nachádzajú ubytovacie priestory z 2 základných typoch: typ garsónový typ s označením ako G1 a typ dvojgarsónový s označením ako G2. Ubytovacia jednotka typ G1 obsahuje 1 miestnosť s príslušenstvom: chodba, kúpeľňa, WC a loggia. Ubytovacia jednotka typ G2 obsahuje 2 miestnosti s príslušenstvom: samostatná miestnosť s kuchynskou linkou dl. 1,50 bm, chodba, kúpeľňa, WC a 2 loggie.

Na prízemí sa nachádza 8 ubytovacích priestorov: správcovský 3 - izbový byt, 5 ubytovacích priestorov typu G2 a 2 ubytovacie priestory typu G1. Na každom poschodí objektu ( 2. až 6. NP ) sa nachádza 12 ubytovacích priestorov v skladbe: 8 ubytovacích priestorov typu G2 a 4 ubytovacie priestory typu G1.

Priemerná zastavaná plocha: ( 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19m2 )/ 6NP=714,19 m2. Priemerná výška podlaží 3 m.

Všetky ubytovacie priestory sú prístupné z centrálne umiestnenej spoločnej chodby, ktorá prebieha po celej dĺžke objektu a presvetlená je z oboch štítových stien, ďalej zo schodiska a zhromažďovacieho priestoru pred schodiskom na každom podlaží.

Vertikálna doprava je zabezpečená prefabrikovaným dvojramenným schodiskom s medzi podestou šírky 1,05 bm a osobným výťahom s nosnosťou 250 kg.

Na pozemku sa nachádzajú parkovacie plochy s povrchom zo zámkovej dlažby s približne 14 parkovacími miestami pre osobné motorové vozidlá.

Objekt je napojený na verejnú kanalizačnú sieť prostredníctvom revíznych šachiet, vodovod, rozvodnú sieť NN ZSE. Objekt nie je pripojený na rozvod zemného plynu, pričom zemný plyn je vybudovaný v telese obslužnej komunikácie na ulici F. Lipku.

Objekt so súpisným číslom bol postavený v roku 1977 a je vhodný na celkovú rekonštrukciu za účelom predaja štartovacích bytov alebo nájomných bytov (zaujímavý výnos z prenájmu bytov).

V minulosti, t. j. pred 19 rokmi bol vyhotovený Znalecký posudok znalcom z odboru stavebníctva na sumu 1.790.513,-EUR.

Aktuálna priemerná cena bývania v TT kraji je na úrovni 1837EUR/m2. zdroj NBS.

V zmysle listu vlastníctva, nehnuteľnosť nemá žiadne ťarchy, ani vecné bremená.

PREDAJNÁ CENA: 2.500.000€/dohoda. V cene je zahrnutý správny poplatok vkladu do katastra nehnuteľností a provízia realitnej kancelárie s kompletným právnym servisom zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

V prípade vážneho záujmu o predmetnú nehnuteľnosť, ma neváhajte kontaktovať: Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS





www.lpreality.sk/zvolen

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2631 m²
Zastavaná plocha701 m²
Celková rozloha2631 m²
Úžitková plocha4285.14 m²
Počet poschodí5
Počet izieb132
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky