NA PREDAJ - BYT, APARTMAN, VILLA v ŠPANIELSKU - MARBELLA

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Marbella
164 m²
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
1,- € Cena nehnuteľnosti závisí od aktuálnej ponuky
Ponúknite vlastnú cenu

2608x zobrazená v zozname / 91x zobrazená detailne / 91x zobrazená detailne tento mesiac

V spolupráci s kolegyňou v Marbellle Vám ponúkam na predaj rôzne nehnuteľnosti. Či už ide o novú výstavbu, alebo niečo v pôvodnom stave.
Pokúsime sa Vám vyhľadať nehnuteľnosť na základe vašich požiadaviek, tak aby ste boli spokojný a nemusíte ani vycestovať, ak nechcete.
Mnoho ľudí takto kupuje nehnuteľnosť, ale samozrejme všetko je na Vás a Vašich požiadavkách
Následne sa Vám o nehnuteľnosť vieme postarať či už ide o prenájom alebo len o službu v čase Vašej neprítomnosti. napríklad poliať kvety. :-)

Kúpa nehnuteľnosti v Marbelle, ktorá sa nachádza na španielskom pobreží Costa del Sol, môže byť atraktívnou investíciou z viacerých dôvodov. Tu sú niektoré z hlavných faktorov, prečo ľudia často zvažujú kúpu nehnuteľnosti v tejto oblasti:

Klíma:


Marbella má príjemné stredomorské podnebie s miernymi zimami a teplými letami. To poskytuje ideálne podmienky pre celoročné bývanie aj dovolenku.

Kvalita života:


Marbella je známa svojím vysokým štandardom života. Má výbornú infraštruktúru, vrátane kvalitných zdravotníckych zariadení, škôl a rôznych služieb.

Luxus a prestíž:


Marbella je synonymom luxusu a prestíže. Je domovom mnohých exkluzívnych rezidenčných štvrtí, ako sú Puerto Banús, La Zagaleta a Sierra Blanca. Mnohé celebrity a bohatí jednotlivci tu vlastnia nehnuteľnosti.

Investičný potenciál:


Ceny nehnuteľností v Marbelle majú tendenciu rásť, čo z nej robí atraktívnu lokalitu pre investície. Dopyt po luxusných nehnuteľnostiach je stále vysoký, a preto môže byť kúpa nehnuteľnosti výhodnou investíciou.

Kultúrna a spoločenská scéna:


Marbella ponúka bohatý spoločenský život s množstvom reštaurácií, barov, klubov a kultúrnych podujatí. Nájdete tu aj vynikajúce golfové ihriská a jachtárske kluby.

Prírodné krásy:


Okrem pláží a Stredozemného mora ponúka Marbella aj krásnu prírodu v okolí, vrátane hôr a národných parkov, ktoré sú ideálne pre turistiku a iné outdoorové aktivity.

Bezpečnosť a stabilita:


Španielsko je členom Európskej únie a považuje sa za bezpečnú a stabilnú krajinu. Marbella má nízku kriminalitu a je považovaná za bezpečné miesto na bývanie.

Medzinárodná komunita:


Marbella je domovom mnohých expatov z celého sveta, čo vytvára medzinárodnú a multikultúrnu atmosféru. To môže byť výhodné pre tých, ktorí hľadajú spoločnosť a komunitu s podobnými záujmami.

Dostupnosť:


Marbella je dobre dostupná, nachádza sa len kúsok od medzinárodného letiska v Malage, čo umožňuje ľahký prístup do mnohých európskych destinácií.

Tieto faktory spoločne robia z Marbelly jednu z najatraktívnejších lokalít pre kúpu nehnuteľnosti v Európe.

Ivan Melek


Maklér spoločnosti Time4dreams s.r.o.



Banská Bystrica



Sleduj moj:

Facebook: ivanmelek.t4d


Instagram: ivanmelek.t4d

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha164 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky