Na predaj: CENTRUM 2 izb.byt + 2x balkon + ŠATNIK + ŠPAJZA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
64.7 m²
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4199x zobrazená v zozname / 235x zobrazená detailne / 235x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj veľkometrážny 2 izbový byt vo výmere 64,70m2 so:

- šatníkom

- špajzou

- 2x balkonom

v centre okresného mesta Levice. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome s výťahom. Parkovanie je možné v celom okolí bytového domu. Výhodou je lokalita a to samotné centrum mesta - kompletná občianska vybavenosť je len pár minút napešo od bytového domu.

Byt je po staršej, čiastočnej rekonštrukcii ako sú: plastové okná, dlažba v kombinácii s parketami, stierky a maľovky. Inak je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv a požiadaviek nového majiteľa.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Napravo sa nachádza šatník a za ním roll-doorka. Oproti je samostatné wc. Chodbou prechádzame popri kúpelni do spálne a obývacej časti bytu. Obývačka má výstup na balkon a dva vstupy. Jeden z chodby a druhý z kuchyne. V kuchyni je aj výstup na ďalší balkon a za kuchyňou je špajza.

Byt je veľký, priestranný, slnečný. Odporúčam!



V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64.7 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Výťaháno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky