Na predaj: CENTRUM: 3 izb.byt + ŠATNIK + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
66.55 m²
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
92.000,- € dohoda na cene vítaná
Ponúknite vlastnú cenu

2750x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo výmere 66,55m2 s pivnicou a šatníkom, v centre okresného mesta Levice.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, s dvomi novými výťahmi. Prešiel rekonštrukciou ako sú: plastové okná, murované bytové jadro, menené nové rozvody vody, elektriny a odpadu v kuchyni a v kúpelni, novšia kuchynská linka, nové stupačky, dlažba v kombinácii s parketami a laminátovou podlahou, roll-door.ka v spálni.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Napravo je šatník a oproti vstup do samostatného wc. Pred nami sú dvoje dvere, do obývacej časti bytu a detskej izby. Po ľavej strane sa dostaneme cez kuchyňu do spálne a kúpelne. K bytu prislúcha i pivnica.

Výhodou bytu je jeho lokalita a to centrum okresného mesta.
Kedže sa nachádza v centre mesta, kompletná občianska vybavenosť je len pár minút napešo od bytového domu. Odporúčam! Vhodný je aj ako investícia.

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha66.55 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky