Na predaj čiastočne zrekonštruovaný dom pri Humennom - Adidovce

Prečítajte si viac o lokalite
Humenné
Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Humenné
90 m²
663 m²
predaj - Rodinný dom
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1395x zobrazená v zozname / 326x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

Táto ponuka je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a príjemné bývanie v malebnej obci Adidovce, vzdialenej len 13 km od Humenného.

Rodinný dom pozostáva zo vstupnej predsiene, dvoch izieb, kuchyne spojenej s obývačkou, ktorú oddeľuje barový pult, kúpeľne s toaletou a špajze. Časť domu je podpivničená.
Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu a obecný vodovod, odpady sú zvedené do žumpy. Na hranici pozemku je prípojka na plyn, ktorý je momentálne odpojený. Vykurovanie je zabezpečené krbom na tuhé palivo.

Interiér domu prešiel dôkladnou rekonštrukciou, čo umožňuje novému majiteľovi okamžité a plnohodnotné užívanie nehnuteľnosti.

Pozemok o rozmeroch cca 14 x 50 m má rovinatý charakter a jeho celková výmera je 663 m2. Na pozemku sa okrem domu nachádza studňa, garáž, stodola a ovocný sad.

Výhody tejto ponuky:


• prerobený interiér domu
• krásna okolitá príroda ideálna na hubárčenie
• útulný a rovinatý pozemok
• tichá lokalita
• výborná dostupnosť do mesta (len pár minút autom)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku663 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky