Na predaj garsónka Rajecké Teplice / Konská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajecké Teplice
Ulica.: Rajecká cesta 575
22.96 m²
prízemie
1
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
nie
predaj - Garsónka
59.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

590x zobrazená v zozname / 41x zobrazená detailne / 41x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte investičný byt alebo prvé bývanie? Ponúkame na predaj útulnú garsónku v Rajeckých Tepliciach, časť Konská. Byt je prakticky rozložený s vstupnou chodbou, kuchyňou, oddelenou spálňou, kúpeľňou a WC. Verejné parkovanie je ďalším plusom. Výhodou tohto bytu je vlastný elektrický kotol, ktorý zabezpečuje nezávislosť a dobrá dostupnosť do Žiliny zaručuje, že všetko dôležité máte na dosah. Občianska vybavenosť v tejto lokalite je vynikajúca, čo z neho robí ideálne miesto pre život. Mesačné náklady sú veľmi prijateľné, len 140 eur pre štvorčlennú rodinu, čo je výhodné aj z dlhodobého hľadiska. Táto ponuka predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a cenovo dostupné bývanie.
Ak máte záujem o tento byt, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť byt naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha22.96 m²
Úžitková plocha22.96 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky