Na predaj garsónka s krásnym výhľadom, top lokalita Žilinská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Žilinská
33 m²
6
6
1
áno
predaj - Garsónka
74.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21620x zobrazená v zozname / 674x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj garsónku o výmere 33 m² v atraktívnej lokalite na ulici Žilinská v Trenčíne. Táto nehnuteľnosť je v pôvodnom, ale veľmi dobre udržiavanom stave a ponúka skvelé možnosti na prerobenie podľa vlastných predstáv. Je to tak ideálna voľba nielen ako vaše nové bývanie, ale aj ako investícia. Byt je prakticky a efektívne usporiadaný s priestrannou chodbou vybavenou úložným priestorom a komorou, murovanou kúpeľňou so sprchovým kútom a WC, obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou a vstupom na balkón, ktorý ponúka nádherný výhľad na Trenčiansky hrad. K dispozícii je aj latková pivnica o výmere 2 m² a spoločná kočikáreň/bicykláreň.

Lokalita, v ktorej sa byt nachádza ponúka všetko potrebné pre pohodlný život: školy a škôlky sa nachádzajú len pár minút pešo, v blízkosti sú autobusové zastávky, zabezpečujúce výbornú dostupnosť kamkoľvek potrebujete. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, supermarkety, športoviská, detské ihríská, hrádza a cyklotrasy. Centrum mesta je iba 5 minút autom. Priamo pred domom je dostatok verejných parkovacích miest.

Tento byt je skvelou investičnou príležitosťou alebo ideálnym štartovacím bývaním. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si domov podľa vlastných predstáv v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Trenčína.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb1
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky