Na predaj je rodinný dom v Šahách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
Ulica.: SNP
455 m²
3
úplne prerobený
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

214x zobrazená v zozname / 27x zobrazená detailne / 27x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je rodinný dom v Šahách, konkrétne v časti Homok, ktorý ponúka skvelé možnosti pre dokončenie podľa vlastných predstáv. Tento trojizbový dom má dve kúpeľne a kuchyňu spojenú s obývačkou, čo vytvára priestranný a moderný spoločenský priestor. Súčasťou domu je tiež veľká pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru, a povala, ktorú možno využiť ako sklad.

Exteriér domu prešiel kompletnou rekonštrukciou, rovnako ako aj strecha. Interiér je pripravený na ďalšie úpravy, vrátane elektroinštalácie a dokončenia sadrokartónových stien. To poskytuje ideálnu možnosť prispôsobiť interiér svojim potrebám a vkusu.

Dom sa nachádza v pešej vzdialenosti od nemocnice, obchodov a ďalších služieb, čo ponúka praktický a pohodlný život. Tento nehnuteľnosť je výborná investícia pre tých, ktorí hľadajú priestor, ktorý môžu dokončiť podľa svojich predstáv.
Nehnuteľnosť je napojená na všetky dôležité inžinierske siete vrátane kanalizácie, obecného vodovodu a elektrického vedenia. Dom je navyše pripravený na inštaláciu podlahového elektrického kúrenia, čo zvyšuje komfort a efektívnosť vykurovania. Táto predpríprava umožňuje novému majiteľovi ľahšie dokončiť projekt podľa vlastných predstáv a potrieb, pričom dom ponúka moderné riešenia v oblasti bývania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha455 m²
Celková rozloha1351 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky