Na predaj jedinečný 2izbový byt s veľkým balkónom v Detve

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Štúrova
4
2
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3308x zobrazená v zozname / 225x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť REALLS Vám ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa, jedinečný dvojizbový byt na ulici Štúrova, ktorý vás očarí svojím nadštandardným prevedením a moderným vybavením. Tento byt o celkovej podlahovej ploche 61,82 m² sa nachádza na 4. poschodí a ponúka výnimočný komfort a útulnú atmosféru. Dispozícia bytu je skvele riešená – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou (35 m²) poskytuje dostatok miesta na relax aj spoločenské chvíle. Samostatná spálňa (13,65 m²) je ideálnym miestom na oddych. Kúpeľňa (5,69 m²) vybavená rohovou vaňou vám poskytne súkromie a pohodlie. K tomu všetkému nechýba vstupná chodba, praktická technická miestnosť a veľkorysý zastrešený balkón (12,2 m²), kde si môžete vychutnávať chvíle oddychu s výhľadom na okolie.
Byt je pripravený k nasťahovaniu. Nové elektrické rozvody, rozvody vody, kanalizácie aj optické pripojenie vám zaručia moderný a bezstarostný život. Kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi. Nízke prevádzkové náklady (80€ mesačne na kúrenie a elektrickú energiu)a 50€ zálohový predpis pre dve osoby sú ďalšou výhodou tejto nehnuteľnosti. Vlastný zásobník teplej vody a elektrický kotol napojený na ústredné kúrenie vám zabezpečí komfort a úsporu nákladov.
Bytový dom bol daný do užívania v roku 2011 a je vo výbornom technickom stave. K bytu prislúcha aj pivnica (3,46 m²), ideálna na skladovanie sezónnych vecí.
Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a nadštandardné bývanie v širšom centre mesta, kde všetko potrebné máte na dosah ruky.
Neváhajte a príďte si pozrieť tento jedinečný priestor.
Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverná

Vaše hodnotenie ponuky